Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Daniel heter jag, är 31 år gammal och bor tillsammans med min man och våra husdjur (papegojor, hundar, katter & marsvin) i Ekshärad – Värmland.

Till vardags jobbar jag som undersköterska. Genom mitt arbete har jag lärt mig att livet inte är att ta för givet och patienterna har under åren fått mig att växa som människa. Jag känner en stor tacksamhet för att jag har fått den stora äran att komma andra människor in på livet. Fått vara en del av deras innersta tankar och funderingar. Inte bara om livet, utan även om deras funderingar kring döden och livet efter detta.

Jag har länge känt att jag vill dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter till andra. Låta andra ta del utav det gudomliga och fantastiska som änglarna sprider. Änglarna ligger mig varmt om hjärtat och bara utav att prata om dem, får mig att bli glad och fnittrig. De berör såväl mitt hjärta som själ och vetskapen om att de är med mig och Dig varje dag gör lyckan total.

Jag kom i kontakt med andevärlden i tonåren och har alltid varit fascinerad utav andra sidan. I början var det jobbigt, då jag var mörkrädd och visste egentligen inte så mycket om andevärlden, vilket i sin tur spädde på min rädsla för mörker när de tittade in. Som när jag låg på mitt rum och kunde höra hur en spelkula rullade längs golvet i garderoben. Fram och tillbaka.

Idag vet jag att de inte vill mig något illa och jag är heller inte mörkrädd längre. Ibland visar dem sig, som jag skulle se vem som helst. Ibland är det som mörka skepnader. Ofta händer det att de tittar in från hallen, in i vardagsrummet när jag ser på tv. Ibland kan det vara ett tecken, en låt som spelas, en röst som talar eller andra fenomen.

Just min kärlek till änglarna kom för bara några år sedan. Jag upptäckte dem genom författaren Doreen Virtue’s böcker. Jag blev blixtförälskad direkt och kände starkt att det är änglarna jag ska jobba med. Jag kan inte med ord ens beskriva vad min vetskap och kommunikation med änglarna har betytt för mig. De finns där i alla stunder i livet. Glada som sorgliga stunder.

Som författare debuterade jag mars 2017 med boken “Änglaenergi” men redan före det, hösten 2016, släppte jag min första orakellek “Meddelanden från änglarna” samt diverse kurser på hemsidan. Maj 2017 släppte jag min andra orakellek “Vägledning från änglarna” och till hösten kommer min andra bok ut. Att skriva har varit en naturlig del av mitt liv och genom skriften har jag bearbetat många händelser i livet som en form av terapi.

Jag hoppas att Du blir lika berörd av änglarna som jag har blivit och att den här hemsidan ska inspirera Dig till att kommunicera med änglarna. De finns där för oss. För Dig och dina.

Jag går nya kurser löpande och älskar att fördjupa mig i olika ämnen för att bredda mina kunskaper och för att dela med mig till andra.


Diplom/Certifieringar
Minister via Universal Life Church
Certifierad Angel Card Reader av Doreen Virtue & Radleigh Valentine
Enhancing Your Intuition av James Van Praagh
Diplom: Past Life Regression Therapist via American Hypnosis Association
Diplom: Andligt & intuitivt måleri av Ann-Catrin Skogshjärta-Gren

Övriga utbildningar/kurser
Invoking the archangels av Sunny Dawn Johnston
Psychic Art av Frankey Craig
Intuitive Soul Portrait Painting av Rachel Archelaus
Andebordskurs med Pehr Trollsveden

Pågående utbildningar
Medium utbildning
Änglahealing

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.