2020-07-14=7

Hej,

Äntligen!! Som jag har väntat. Min nya kortlek “Änglahealing” skulle ha släppts hösten 2019 men pga produktionstekniska bekymmer som ledde till att jag fick byta tryckeri, följt av covid-19 som spreds över världen, blev lanseringen fördröjd.

Men just i detta nu är korten under transport och jag följer deras färd över Europa. Så den 14 juli innan kl.16 blir de levererade!

Tittar man på datumet och räknar ut det enligt numerologin får man siffran 7:
2+0+2+0+0+7+1+4=16 1+6=7

Och vad står då siffran 7 för? Jo det är relaterat till inre visdom, mystik, intuition och inre styrka. Din inre visdom kommer att hjälpa dig med de rätta och bästa valen för just dig.

Änglahealing orakelkort består av 44 kort där varje kort representerar en enskild ärkeängel. Kortleken består alltså av 44 olika ärkeänglar och varje kort har ett kortare budskap och på baksidan står ett längre budskap följt av instruktion om hur du ber om healing från den ärkeängeln kortet visar.

Tanken med korten är att de ska hjälpa dig med helande, insikter och budskap på din livsväg. De kan användas precis som andra orakelkort, genom olika läggningar men man kan också dra ett budskap för dagen eller varför inte låta dina klienter dra ett kort efter er sittning, healing eller massage.

Korten är på svenska och levereras i en ask. Här nedan ser du några exempel på kort ur leken.

De kostar 259 kr + frakt och skickas ut med start tisdag 14 juli!

Med ljus & kärlek,

Gilla

[wp_ulike]

Dela

Dela på facebook

Önskar du personlig vägledning & healing?

Boka någon av Daniel's tjänster idag