9 9 9

Hej,

Vilket härligt datum vi har idag. 19-09-19. Just 9 symboliserar slutet men också en ny början och det är just vad som tar vid idag. Idag ser vi också 999 vilket tyder på ett extra kraftfullt budskap. Vi får ett avslut och lämnar nu ett stort kapitel i livet för att röra oss mot något nytt och är också redo för en ny början.

Det är dags att vi hittar vårat livssyfte och vår rätta väg att vandra. Alla har vi olika vägar att gå och du behöver fokusera på Din väg. Inte din väns, partners eller kollegas väg. Bara din väg! Det är inte egoistiskt eller själviskt att göra det utan genom att du går din väg – den väg som är rätt för dig, blir du också än mer i balans och har möjligheten att hjälpa andra på ett bättre sätt.

För att kunna gå vidare måste du också vara beredd att lämna det förflutna som inte längre tjänar dig någon nytta men också kunna se tillbaka på det förflutna utan att bli påverkad negativt. Det handlar om att göra sig fri. Det som har varit, har varit och du kan inte ändra på det. Men du kan ändra på framtiden och göra den än bättre.

Du kommer få klarhet och du står inför oändliga möjligheter. Kalla på ärkeängel Jeremiel för att släppa det som varit och för att få kraften att gå vidare.

Skapa livet du vill leva och börja din nya resa idag!

Med ljus & kärlek,

Gilla

[wp_ulike]

Dela

Dela på facebook

Önskar du personlig vägledning & healing?

Boka någon av Daniel's tjänster idag