Agenda 2021

Nu är det bara någon vecka kvar tills ett nytt år börjar. 2021 står för dörren och det finns en hel del planer för kommande året. Men med tanke på hur detta året har varit så får man vara glad och tacksam för varje enskild plan som går i uppfyllelse.

Januari
Redan i januari blir det något nytt som händer! 5 januari blir det premiär för min nya podcast “Änglapodden” och sen den 18 januari kommer jag även börja hålla i grupper med YinYoga. Även en YinYoga kurs kommer att komma upp på hemsidan så att vem som helst kan genomföra ett YinYoga pass från där man befinner sig.

Februari
Hemligt projekt. Mer info kommer närmare.

Mars
En ny bok kommer att släppas den 25 mars 2021, “365 dagar med änglarna”.

April
En ny kurs börjar! Mer info kommer närmare.

Maj
Äntligen ska jag till Glastonbury igen! Jag kommer även släppa orakelkorten “Änglahealing” på engelska under titeln “Angel Healing”.

Juni
Nu släpps min nya orakellek “Ärkeängel Daniel” på både svenska och engelska. Boken “Upptäck din intuition” släpps på engelska under titeln “Discover your intuition”.

Juli
Ev. blir här en elevåterträff för de som gått/går utbildning till Spirituellt änglamedium.

Augusti
Hemligt projekt. Mer info kommer närmare.

September
Här kommer jag att delta på Hälsomässan i Rättvik. En av två mässor jag deltar på i Sverige i år.

Oktober
En ny kurs börjar! Mer info kommer närmare. Planeringen för 2022 ska vara klar och presenteras.

November
Nu är det dags för Alternativ hälsomässa i Ekshärad. En mässa jag själv arrangerar. Förhoppningsvis kommer jag även delta som utställare på en mässa i Glastonbury också den här månaden.

December
Daniel’s adventskalender kommer tillbaka med lika fantastiska erbjudanden som alltid! Det blir också en ljusmanifestation & meditation på vintersolståndet.

Under året blir det olika evenemang i form av änglaparty, änglaseanser, meditationscirkel och workshops m.m. Jag kommer även ha min butik i Ekshärad öppen, 1 gång i månaden.

Med ljus & kärlek,

Missa inte Daniel's böcker & orakelkort