Daniel's Änglateam

Ärkeängel Gabriel

Meditation

ärkeängel Gabriel

Namnet betyder ”Gud är min styrka” och Gabriel är förutom att vara en budbärande ängel, den enda ängeln som är avbildad som kvinna. Gabriel är både kraftfull och stark och de som kallar på henne, kommer att få en knuff till handling, som i sin tur leder till goda resultat.

 

Om du funderar på att skaffa familj, hjälper Gabriel till med befruktningen eller vid adoptionen av ett barn. Vidare hjälper Gabriel de med livssyfte inom konst eller kommunikation och hon fungerar som en coach för konstnärer, journalister och andra kommunikatörer.

 

Be om Gabriels ledning om du har avvikit från din väg, om du vill förstå din livsplan och syfte. Hon kan också hjälpa dig om du överväger en flytt, större inköp eller funderar på att byta karriär.

 

Du kan också kalla på Gabriel om din kropp är full av gifter och behöver rening och om dina tankar är orena eller negativa och behöver rensning. Gabriel är också till stor hjälp för kvinnor som har våldtagits eller utsatts för sexuella övergrepp och känner sig smutsiga.

 

Färger: Koppar
Kristall / sten: Citrin, karneol & orange Kalcit
Stjärntecken: Kräftan

Teamet

Ärkeängel Mikael
Ärkeängel Raphael
Ärkeängel Gabriel

Läs mer om respektive ärkeängel genom att klicka på bilderna här ovan.

sv_SE