fbpx

Änglaläsning

Önskar du vägledning & helande budskap från änglarna?

En änglaläsning är mer än att se in i framtiden. Det är ett sätt att ge stärkande, positiva budskap, verktyg och vägledningen du behöver här och nu. En läsning syftar till att lyfta, motivera och uppmuntra dig att nå din fulla potential. Det är en djupgående läsning som ger dig uppmuntringen du behöver för att gå framåt på din personliga resa. 

Kanske behöver du vägledning om ditt arbete, kärleken, livssyfte? Daniel gör en allmän läggning för dig här & nu samt att du får möjligheten att ställa egna frågor som du önskar vägledning i. Obs! Budskap från andevärlden ges inte under änglaläsning och sådana frågor kommer att hoppas över, för det behöver man boka en privatsittning. Detsamma gäller frågor som bryter mot riktlinjerna här nedan.

Leverans
Änglaläsning “1 fråga” eller “vägledning” sker på distans och kommer att skickas till din e-post vanligtvis inom 4 dagar från efter det att du beställt. Ibland kan det dock dröja upp till 15 dagar från din beställning om det är lång kö. Du får då ett meddelande om det via sms/e-post.

Om du inte finner mailet kolla i Skräppost. Angelic Enlightenment eller Daniel Larsson som avsändare.

Väljer du istället alternativet “30 minuter” bokar vi en tid då Daniel kommer att ringa dig och du ställer dina frågor och får vägledning under 30 minuter. Efter det kommer änglaläsningen att avslutas.

Obs!

Om du har en hotmail, live eller outlook e-post så kommer vårat mailsvar hamna i din skräppost så om du tycker att svaret dröjer, titta där. Annars kan du lägga till hello@angelmedium.love i adressboken på din mail så hamnar mailen automatiskt i inkorgen.