Änglaläsning

Önskar du vägledning & helande budskap från änglarna?

En änglaläsning är mer än att se in i framtiden. Det är ett sätt att ge stärkande, positiva budskap, verktyg och vägledningen du behöver här och nu. En läsning syftar till att lyfta, motivera och uppmuntra dig att nå din fulla potential. Det är en djupgående läsning som ger dig uppmuntringen du behöver för att gå framåt på din personliga resa.
.

Kanske behöver du vägledning om ditt arbete, kärleken, livssyfte? Daniel gör en allmän läggning för dig här & nu samt att du får budskap från dina skyddsänglar och möjligheten att ställa 5 egna frågor som du önskar vägledning i.
.
Obs! Budskap från andevärlden ges inte under änglaläsning och sådana frågor kommer att hoppas över, för det behöver man boka en privatsittning. Detsamma gäller frågor som bryter mot riktlinjerna här nedan. 
. 

Distans
Änglaläsningen skickas till dig via e-post inom ca. 2-3 veckor från beställningsdatum. Om du inte finner mailet med änglaläsningen så kolla i Skräppost. Det står Daniel Larsson som avsändare. Du kommer även få ett sms utskick med en länk till din läsning.
. 

Obs!
Om du har en hotmail, live eller outlook e-post så kommer vårat mailsvar hamna i din skräppost så om du tycker att svaret dröjer, titta där. Annars kan du lägga till hello@angelmedium.love i adressboken på din mail så hamnar mailen automatiskt i inkorgen. Du kommer även få ett sms när änglaläsningen skickats till dig.

Att tänka på..

sv_SE