Änglaastrologi 20/2-20/3

Hej,

Nu börjar jag med mina änglarapporter igen. En form av änglaastrologi där ärkeänglarna och astrologin möts för att ge dig en överblick över kommande period.

Den här vägledningen gäller mellan 20 februari – 20 mars 2021. Den här perioden hör till stjärntecknet fiskarna och tillhör Ärkeängel Sandalphon. Oavsett om du är född under den här perioden så har du nytta av informationen då det är en allmän vägledning för den här tiden.

Om vi börjar med Ärkeängel Sandalphon så är hen andlig broder till Ärkeängel Metatron. Hen hjälper till med att bestämma kön på kommande barn, förmedlar böner mellan Gud och människan samt hjälper Ärkeängel Mikael med att rensa bort eventuella rädslor som du har. Hen är även musikens ängel och har hjälpt många musiker och artister genom årens lopp.

När du kallar på Ärkeängel Sandalphon så kan du förstärka energierna genom att spela vacker, lugn musik samt hålla i kristallen Turkos.

Du kan be om healing från Ärkeängel Sandalphon genom att kalla på hen och visualisera hur hen uppenbarar sig framför dig. Säg därefter; “Jag kallar på dig Ärkeängel Sandalphon för att hjälpa mig med att frigöra mina rädslor samt fylla på min energi med ditt gudomliga ljus.”

Se därefter hur han skickar turkost ljus till dig, in genom kronchakrat och genom hela din kropp. Ta några djupa andetag och se hur ljuset expanderar runt omkring din fysiska kropp. Tacka därefter för hens hjälp.

Allmän vägledning för dig som är född i fiskarnas tecken: Kommande perioden kan bli extra känslosam för dig och det kommer svänga en del med dina känslor. Änglarna tycker även att du behöver ta dig tid för att varva ner och lära dig slappna av. Det är alldeles för mycket arbete och energier i omlopp runt dig så det hade bara gjort dig gott.

Personer födda i kräftan och skorpionens tecken samarbetar bra med dig under perioden men se upp för personer födda i lejonets tecken då de kan vara besvärliga att ha och göra med för dig just nu.

Allmän vägledning för alla: Den kommande perioden kommer leda oss vidare in på vägen till upplysning. Det blir några intressanta upptäckter/avslöjanden som förstärker tro på att vi är på rätt väg och tagit rätt beslut. Vi ska njuta av och bejaka våra känslor men framför allt lyssna på dem. Vad är det Du vill göra? Vad har Du för planer? Vart är Du på väg i livet? Du har frigjort dig från känslor men behöver också frigöra dig från det som begränsar dig och håller dig kvar i samma hjulspår. Här kan Ärkeängel Sandalphon men också Ärkeängel Mikael vara till god hjälp. Kapa banden till det som inte längre tjänar dig någon nytta! (Se tidigare inlägg om Kapa band här >) Vår kollektiva andlighet har växt och kommer fortsätta expandera och perioden visar på mycket glädje och belåtenhet men också insikter om tiden som pågår nu.

Nästa rapport blir 21 mars och sträcker sig mellan 21 mars till 20 april.

Med ljus & kärlek,

Gilla

[wp_ulike]

Dela

Dela på facebook

Önskar du personlig vägledning & healing?

Boka någon av Daniel's tjänster idag