Änglaastrologi 20/4-21/5

Hej,

Den här vägledningen gäller mellan 20 april – 21 maj 2021. Den här perioden hör till stjärntecknet oxen och tillhör Ärkeängel Chamuel. Oavsett om du är född under den här perioden så har du nytta av informationen då det är en allmän vägledning för den här tiden.

Om vi börjar med Ärkeängel Chamuel så är Chamuel en ärkeängel av ren kärlek som hjälper till att lyfta oss från djup sorg till att hitta kärleken i våra hjärtan. Hen hjälper oss även med att förnya och förbättra befintliga relationer samt att hitta våra själsfränder. Vidare arbetar hen med oss för att bygga en stark grund för våra relationer och karriärer så att de blir långvariga, meningsfulla och friska.

När du kallar på Ärkeängel Chamuel så kan du förstärka energierna genom att hålla i kristallen fluorit.

Du kan be om healing från Ärkeängel Chamuel genom att kalla på hen och visualisera hur hen uppenbarar sig framför dig. Säg därefter; “Jag kallar på dig Ärkeängel Chamuel för att hjälpa mig med att älska mig själv och stärka banden till mina själsfränder samt fylla på min energi med ditt gudomliga ljus.”

Se därefter hur hen skickar ljusgrönt ljus till dig, in genom kronchakrat och genom hela din kropp. Ta några djupa andetag och se hur ljuset expanderar runt omkring din fysiska kropp. Tacka därefter för hens hjälp.

Allmän vägledning för dig som är född i oxens tecken: Kommande perioden blir en mer positiv period för dig. Det verkar ljusna och bekymmer eller problem som varit bleknar och försvinner. Men det händer inte på en gång utan kan ta lite tid. Din ekonomi verkar också bli en aningens förbättrad nu. Nu är också en bra tid för dig att göra de förändringar som du funderat på. Det kan t.ex. gälla ett karriärsbyte eller renovering i hemmet.

Allmän vägledning för alla: Den kommande perioden handlar mycket om överflöd och att förverkliga sina drömmar och mål. Det blir produktivt för dig på olika håll men du bör jobba på relationer till några kvinnor. För, det finns några kvinnor runt dig som kan vara extra krävande och utmanande just nu. Försök begränsa deras påverkan på dig och om möjligt – sätt ner foten och kanske kapa de eteriska banden. Den här perioden behöver du också ta hand om dina känslor för att få inre balans. Lyxa till det i vardagen med kanske god mat, skönhetsbehandlingar, spa eller liknande. Något som gör gott för själen.

Nästa rapport blir 22 maj och sträcker sig mellan 22 maj till 20 juni.

Med ljus & kärlek,

Gilla

[wp_ulike]

Dela

Dela på facebook

Önskar du personlig vägledning & healing?

Boka någon av Daniel's tjänster idag