Änglaastrologi 21/3-19/4

Hej,

Den här vägledningen gäller mellan 21 mars – 19 april 2021. Den här perioden hör till stjärntecknet väduren och tillhör Ärkeängel Ariel. Oavsett om du är född under den här perioden så har du nytta av informationen då det är en allmän vägledning för den här tiden.

Om vi börjar med Ärkeängel Ariel så hör hen till jordens ärkeänglar. Ariel är starkt förknippad med Moder Jord, natur och djurriket. Ariel jobbar nära tillsammans med Raphael och ger healing till djuren samt så vakar Ariel även över älvor och devor. Ariel hjälper dig med att manifestera för att nå dina mål här i livet eller när du önskar ge healing till dig, ditt djur eller en plats.

När du kallar på Ärkeängel Ariel så kan du förstärka energierna genom att hålla i kristallen rosenkvarts .

Du kan be om healing från Ärkeängel Ariel genom att kalla på hen och visualisera hur hen uppenbarar sig framför dig. Säg därefter; “Jag kallar på dig Ärkeängel Ariel för att hjälpa mig med att nå mina mål här i livet samt fylla på min energi med ditt gudomliga ljus.”

Se därefter hur hen skickar ljusrosa ljus till dig, in genom kronchakrat och genom hela din kropp. Ta några djupa andetag och se hur ljuset expanderar runt omkring din fysiska kropp. Tacka därefter för hens hjälp.

Allmän vägledning för dig som är född i vädurens tecken: Kommande perioden verkar vara fylld med nya, spännande möjligheter för dig och om du har ett arbete så kan det även tyda på att du får någon form av befordran. Det kan vara att du går från t.ex. timvikarie till månadsvikare, får en ny position inom företaget eller extra arbetsuppgifter som höjer din nivå. Under den här perioden har du goda chanser att förändra ditt liv till det positiva. Din andliga utveckling tar fart och det är många positiva energier runt omkring dig.

Allmän vägledning för alla: Den kommande perioden kommer många insikter, i synnerhet andliga insikter. Det är mycket som händer runt om i världen – i kulisserna som börjar komma fram i ljuset. Kommande tiden handlar också mycket om rädslor som du behöver släppa och frigöra. Den kanske största utmaningen för dig blir att vara sann mot dig själv och inte låta dig bli förblindad av andra. Många tankar om vad som är “rätt” eller “fel” beslut cirkulerar för dig och du behöver lyssna inåt och ha tillit till dina känslor.

Nästa rapport blir 20 april och sträcker sig mellan 20 april till 21 maj.

Med ljus & kärlek,

Gilla

[wp_ulike]

Dela

Dela på facebook

Önskar du personlig vägledning & healing?

Boka någon av Daniel's tjänster idag