Änglaastrologi 21/5-21/6

Hej,

Den här vägledningen gäller mellan 21 maj – 21 juni 2021. Den här perioden hör till stjärntecknet tvillingarna och tillhör Ärkeängel Zadkiel. Oavsett om du är född under den här perioden så har du nytta av informationen då det är en allmän vägledning för den här tiden.

Om vi börjar med Ärkeängel Zadkiel så är Zadkiel en ärkeängel med olika egenskaper. Namnet betyder “Guds rättfärdighet” och bland annat kan hen hjälpa dig med studier och projekt men även hjälpa dig med förståelser och insikter för att läka känslomässiga sår från ditt förflutna. Släppa gammal ilska, börda och ältande. Zadkiel är en stor healer som hjälper dig att ta ansvar för din egen lycka och skapa den förändringen du söker.

När du kallar på Ärkeängel Zadkiel så kan du förstärka energierna genom att hålla i kristallen Lapis Lazuli.

Du kan be om healing från Ärkeängel Zadkiel genom att kalla på hen och visualisera hur hen uppenbarar sig framför dig. Säg därefter; “Jag kallar på dig Ärkeängel Zadkiel för att hjälpa mig med att släppa det förflutna samt fylla på min energi med ditt gudomliga ljus.”

Se därefter hur hen skickar indigofärgat ljus till dig, in genom kronchakrat och genom hela din kropp. Ta några djupa andetag och se hur ljuset expanderar runt omkring din fysiska kropp. Tacka därefter för hens hjälp.

Allmän vägledning för dig som är född i tvillingarnas tecken: Kommande perioden blir en positiv och lyckosam tid. Man glömmer och stänger till det som varit för att öppna upp och omfamna det nya. En period av insikter och klarheter som leder dig framåt. Ekonomin är bättre än du kanske trott och på jobbet når du även där framgångar.

Allmän vägledning för alla: Den kommande perioden handlar mycket om känslor och du går på djupet och söker något mer meningsfullt. Den andliga utvecklingen fördjupas och inom dig finns en önskan att kunna släppa och gå vidare. Håll inte fast vid tråkiga minnen utan släpp dem fria. Tänk inte på hur saker kunde ha blivit om du gjort eller sagt si och så. Låt det gamla få vila. När det gäller arbetet så verkar du ha bestämt dig för att inte bry dig för du anser dig inte kunna göra någon skillnad i tvister som kanske råder. Tänk om och försök skapa den förändring du önskar. Kanske det är dags för ett nytt jobb? Ekonomiskt sett behöver du komma på en lösning som fungerar för dig så att du kan förbättra ekonomin. Är det nu du ska våga släppa ditt jobb och satsa på det du egentligen vill och är ämnad till?

Med ljus & kärlek,

Gilla

[wp_ulike]

Dela

Dela på facebook

Önskar du personlig vägledning & healing?

Boka någon av Daniel's tjänster idag