Änglaastrologi 21/6-22/7

Hej,

Den här vägledningen gäller mellan 21 juni – 22 juli 2021. Den här perioden hör till stjärntecknet kräftan och tillhör Ärkeängel Gabriel. Oavsett om du är född under den här perioden så har du nytta av informationen då det är en allmän vägledning för den här tiden.

Om vi börjar med Ärkeängel Gabriel så är Gabriel en ärkeängel som är både kraftfull och stark och de som kallar på henne, kommer att få en knuff till handling, som i sin tur leder till goda resultat. Namnet betyder “Gud är min styrka”.

Om du funderar på att skaffa familj, hjälper Gabriel till med befruktningen eller vid adoptionen av ett barn. Vidare hjälper Gabriel de med livssyfte inom konst eller kommunikation och hon fungerar som en coach för konstnärer, journalister och andra kommunikatörer. Be om Gabriels ledning om du har avvikit från din väg, om du vill förstå din livsplan och syfte. Hon kan också hjälpa dig om du överväger en flytt, större inköp eller funderar på att byta karriär.

När du kallar på Ärkeängel Gabriel så kan du förstärka energierna genom att hålla i någon av kristallerna; Citrin, Karneol eller orange Kalcit.

Du kan be om healing från Ärkeängel Gabriel genom att kalla på hen och visualisera hur hen uppenbarar sig framför dig. Säg därefter; “Jag kallar på dig Ärkeängel Gabriel för att hjälpa mig med att få veta mitt livsyfte och hur jag ska komma vidare från min nuvarande situation samt fylla på min energi med ditt gudomliga ljus.”

Se därefter hur hen skickar kopparfärgat ljus till dig, in genom kronchakrat och genom hela din kropp. Ta några djupa andetag och se hur ljuset expanderar runt omkring din fysiska kropp. Tacka därefter för hens hjälp.

Allmän vägledning för dig som är född i kräftans tecken: Kommande perioden behöver du bejaka dina känslor och öppna upp ditt hjärta för dem runt omkring dig. Det gäller både att lyssna på andra och hjälpa dem men också att acceptera andra som är annorlunda än du. Vidare ser ekonomin ut att förbättras och du kan komma att få en del tips och råd gällande ekonomi.

Allmän vägledning för alla: Den kommande perioden är en tid av förändring, positiv sådan men också avslut. Något nytt väntar och lyckan är på din sida. Våga ta risker och var öppen för de möjligheter som erbjuds dig. Ta tillfället i akt och manifestera ditt inre överflöd och du kommer att bli positivt överraskad av din framgång.

Med ljus & kärlek,

Gilla

[wp_ulike]

Dela

Dela på facebook

Önskar du personlig vägledning & healing?

Boka någon av Daniel's tjänster idag