Årskrönika 2020

Hej,

Nu är det snart dags för oss att stänga dörren till 2020 och välkomna 2021. Ännu ett år har passerat och det har varit ett speciellt år – på många plan. Ett år som skulle bli det stora, magiska året – där vi skulle få allt vi önskade men som istället slutade med att vi var tacksamma för allt vi hade.

Pandemin har gjort det svårt att arrangera mässor, enskilda evenemang och kurser i den utsträckning jag brukar hålla. Men allt är precis som det ska tänker jag. Det här året kanske var till för att skapa inre reflektioner och hitta sin väg, trots allt som pågår runt omkring oss. För att växa och bli starkare i vår egen energi.

Det har varit ett år fyllt av motgångar men också framgångar på andra plan. Personligen har jag lärt mig att jag ibland är för naiv och tror det bästa om människor, att de vill mig väl, vilket bevisat sig vara fel vid ett flertal tillfällen under året. På så vis har jag stärkt mig själv och har blivit än mer konsekvent. Men också valt att fokusera en del på min egen utveckling och resa under hösten.

Året har också inneburit en rejäl utrensning på såväl det fysiska som andliga planet. Jag har kapat band till personer vars energi haft en negativ effekt på mig men också som jag känt har utnyttjat mig och min energi. Det behöver inte ha varit av “allvarlig” karaktär utan kan även ha varit klassiska energitjuvar. Att kapa band skapar en distans men behöver inte betyda att man aldrig mer samtalar. I mitt fall är det nog mer så att en del band har jag kapat för att skapa utrymme för mig själv och mitt personliga växande.

Det ska bli intressant att se vad 2021 har på sin agenda. När jag drar ett kort för att sammanfatta stundande 2021 får jag budskapet “Balans” från Ärkeängel Zadkiel. Att vi ska skapa en balans och samarbeta med andra. Zadkiel i sin tur verkar inom områden som barmhärtighet samt förlåtelse och leder oss på vägen till frihet. Frihet kan bara uppnås genom att acceptera livet på livets villkor och arbeta med det som ligger framför dig nu. Övergivelse kräver acceptans av vad som är, snarare än en förväntan på att saker måste vara annorlunda.

När vi accepterar det som finns i vårt NU, kan vi hitta vägen tydlig genom dimman, släppa det som inte tjänar oss, vad som inte är en prioritet och komma igenom den andra sidan av situationen, till tillväxt och själv -medvetenhet.

Hur 2021 blev, det vet vi med säkerhet i slutet av nästa år. Jag hoppas att pandemin har försvunnit och vi kan börja träffas igen. Upptäcka världen och varandra.

Planeringen för 2021 ligger klar och jag har planerat in många olika evenemang, resa till Glastonbury, kurser m.m. Men vad som blir av återstår att se. Det hänger på pandemin OCH om det är meningen..

För min personliga utveckling så kommer jag även gå några kurser under året men också avsätta “Daniel tid”. En stund/dag i veckan där fokuset ligger på återhämtning och utveckling. Något som jag råder alla att skapa lite mer av. Att man tar sig tiden för sig själv för insikter och utveckling.

Jag vill passa på att tacka alla som deltagit på mina evenemang och kurser men också mina klienter samt kunder för att ni har anlitat mig ännu ett år!

Med det önskar jag dig en riktigt god jul & ett gott nytt år!

Med ljus & kärlek,

Gilla

[wp_ulike]

Dela

Dela på facebook

Önskar du personlig vägledning & healing?

Boka någon av Daniel's tjänster idag