Augusti 2020

Hej,

Sommaren går mot sitt slut och vi är nu på väg in i augusti och en månad som hör till både lejonets och ljungfruns stjärntecken. Juli månad har varit ännu en månad med reflektioner och frigörande och nu öppnas också lejonportalen.

2019 skrev jag om lejonportalen i ett inlägg du finner här >. Tiden för lejonportalen är mellan den 26/7-12/8 varje år men den 8/8 är då den öppnas fullt ut. Stora transformationer påbörjades redan 2019 och pågår fram tills 2021.

En tid då vi ska skapa och utföra de förändringar vi önskar, frigöra oss från personer och händelser som inte gör oss någon nytta/gott samt leva livet till fullo! En tid då vi höjer vår vibration och kärlek till universum.

Just siffran 8 är också en symbol för överflöd och att ett överflöd kommer att komma till dig men också symbol för framgång och balans.

Hur ska man få ut mest möjligt av lejonportalen?
Det finns lite olika sätt, men jag kommer här nedan lista några tips på saker som du kan göra för att få ut mest möjligt.

1. Skriv ner dina mål och visioner
Genom att skriva ner dem, manifesterar du dem också och du kan ta hjälp av ärkeängel Haniel för just detta. Avsluta din manifestering med “Det här eller något bättre”. Just för att gardera dig så att du får det bästa tänkbara för just dig.

2. Meditera mera
Genom meditation får du budskap och meddelanden från universum och råd på din livsväg. Kanske står du i ett vägskäl eller kanske behöver du höra än en gång de magiska orden för att sätta fart med dina projekt eller planer.

3. Lägg märke till tecken och symboler
Runt omkring oss finns tecken och symboler som änglarna och universum förmedlar till oss och de alla har ett specifikt budskap till dig. Kanske ser du siffror som upprepar sig, fjädrar som kommer i din väg eller andra tecken. Ta till dig av deras budskap och stärk din livsresa.

4. Använd orakelkort
Gör en läggning för att blicka framåt över hur det ska bli. Vad du ska göra eller vilken väg som är rätt för dig att gå. Det finns en mängd olika läggningar man kan göra.

Augusti blir en månad, för utom att du kommer jobba med dig själv, även en månad som blir något mindre turbulent än årets tidigare månader. Änglarna visar mig nästan som ett eftersläckningsarbete som pågår runt om i världen och jag relaterar det till pandemin som råder. Att det blir en utdragen process men att det kommer minska men inte försvinna helt.

Hösten stundar och det verkar som att den blir skapligt i balans. Inte först mot slutet av året verkar det dra ihop sig och energierna börjar sätta fart på nytt vilket kan leda till en viss turbulens. Men hösten kommer inte att gå helt obemärkt förbi och det finns ingen anledning till att inte jobba med sig själv för den sakens skull.

Varje månad har vi en fullmåne och i oktober har vi fullmåne vid 2 tillfällen dessutom så det blir mycket smått och gott ändå som kommer hända. Men vi tar en sak i taget och just nu fokuserar vi på augusti.

Med ljus & kärlek,

Gilla

[wp_ulike]

Dela

Dela på facebook

Önskar du personlig vägledning & healing?

Boka någon av Daniel's tjänster idag