Beskydd

Hej,

Att beskydda sig själv är något som är viktigt att göra. Det är viktigt att såväl i vardagen som vid medialt arbete, att man skyddar sig och skärmar av sig energimässigt när man vet att man kommer till en plats med lägre energier, som t.ex. offentliga platser. Det är också bra att skydda sig när man är tillsammans med sjuka, arga och ledsna människor för att man inte ska bli helt dränerad på sin energi.

Just energitjuvar kan vara extra besvärliga att ha att göra med. Du har säkert någon i din bekantskapskrets eller kollega som är energikrävande och som du helst undviker.

Några punkter som kan känneteckna en energitjuv:

– De anammar offerrollen
– Tar inga ansvar för sina handlingar
– Försöker komma undan genom manipulering eller skuldkänslor
– Klagar för att få sympati
– Bara tar och ger inte tillbaka i form av tjänster, hjälp o.s.v.
– Utgår ifrån sitt Ego och sätter alltid sig själv och sina behov först

Du kan också känna igen att du är i närheten av en energitjuv när du plötsligt blir dränerad på energi och kanske får symtom som huvudvärk, stress, ångest samt känner dig nedstämd.

Vi är alla lite energitjuvar ibland men det finns de som är experter på området.  För att beskydda sig mot en energitjuv så kan du göra något av följande:

– Sätta gränser
– Var medkännande för ofta vet dem inte om det själva
– Distansera dig från personen
– Försök hålla dina tankar positiva och kärleksfulla
– Håll din aura ren och stark
– Använda en beskyddande kristall eller talisman.
– Rena omgivningen med Salvia.
– Öka din förståelse om att du har något att lära av situationen också.
– Skicka ljus & kärlek till tjuven
– Håll dig jordad

Även om du använder dig utav något beskydd som jag listar här nedan så betyder inte det att du inte kan ge stärkande energi till den som behöver det. Din energi når ut men du blir inte påverkad negativt utav de du möter.

Oftast hör man talas om att man ska skydda sig med ett vitt ljus och föreställa sig att man är helt omgiven av det. Men det finns flera färger du kan skydda både dig och andra med, beroende på vilken situation du befinner dig i.

När du skyddar dig med ljus, så föreställ dig ljuset en bit nedanför dina fötter. Låt det täcka hela din kropp och en bit ovanför ditt huvud. Tänk också på att skyddet blir svagare allt eftersom, så du bör beskydda dig på nytt ungefär var 12:e timme.

Vitt ljus: Skyddar bra mot brott, fysiska attacker av olika slag. Det vita ljuset väcker även närvaron av extra änglar omkring dig.

Rosa ljus: Skyddar mot negativitet och är bra när du omger dig med negativa, gnälliga och skvallriga personer. När du skyddar dig med det rosa ljuset är det bara kärlek som kan tränga igenom skyddet. Inget annat.

Grönt ljus: Ger ett fysiskt läkande skydd och kan användas till skadade eller sjuka personer.

Lila ljus: Är ett andligt skydd och skyddar dig mot psykiska attacker och energivarelser.

Några andra varianter på beskydd kan vara:

Spegelklot: När du känner dig sårbar eller när dina chakran är öppna och rena och du ska besöka platser med hård energi som t.ex. folkmassor. Då kan du föreställa dig hur du går in i ett spegelklot och att all negativ energi reflekteras bort.

Stålsköld: Det starkaste skyddet mot negativitet som inte kan tränga igenom. Använd stålskölden när du t.ex. förväntar dig en strid av något slag.

Regnbågsskydd: Välj ut flera färger, minst tre stycken, som du lägger lager på lager för ett fullt skydd.

Silvernät: Visualisera hur du lägger ett silvernät över en person eller dennes hem, så kommer inte personen att påverka dig på samma sätt.

Guldnät: Ett mycket kraftfullt skydd. Visualisera, precis som med silvernätet, hur du lägger ett guldnät över en person eller dennes hem. Det här skyddet är lika kraftfullt som när du ber ärkeängel Mikael att kapa banden till en person. Om du önskar kan du även kombinera dessa.

Du kan också beskydda dig genom att be en kort bön och kalla på änglarnas närvaro. Skapa en personlig bön och ha intentionen att den ska hjälpa, så gör den det. Tankens kraft är stark!

Kristaller
Det finns även kristaller som du kan komplettera med. Bär dem i fickan, bh, runt halsen eller armen. Du behöver inte bära alla samtidigt, det räcker med en. Några exempel på kristaller som du kan använda dig av är:

Apache tår
Svart turmalin
Rökkvarts
Tigerjärn
Svart kyanit
(Kristallerna finns att köpa via min butik. Genom att klicka på kristallens namn kommer du till den i butiken)

Jag har även tillsammans med andevärlden kanaliserat ner en blandning av eteriska oljor som är en salvia- och lavendel spray. Den kan man använda för att rena rum, kristaller och sig själv. Spraya några gånger i luften runt dig och ta några djupa andetag. Sprayen finns att köpa här >

Om du använt dig av något beskydd så får du gärna lämna en kommentar här nedan. Det är alltid roligt att höra från er läsare och era upplevelser!

Med ljus & kärlek,

Gilla

[wp_ulike]

Dela

Dela på facebook

Önskar du personlig vägledning & healing?

Boka någon av Daniel's tjänster idag