BOKRELEASE

En ängel på jorden

“När Daniel var barn, fick han sina första glimtar av andevärlden. Men det kom att dröja ända tills vuxenlivet, innan han bestämde sig för att ta tag i andligheten i samband med en utmattningsdepression.

Hans liv har kantats av kärlek men också tragiska händelser som fått honom att tvivla på världen. Men så kom vändpunkten i hans liv, i samband med att han mötte den stora kärleken. Nu blev det istället fokus på att hitta sig själv på djupet och svaret på vad som är meningen med livet.

I den här boken tar Daniel med dig på en resa, från hans första universella existens genom alla sina liv här på jorden, fram tills detta livet. En resa på över 2500 år med utveckling, insikter och ett uppdrag. Ett uppdrag som kommer att slutföras i det här livet som också är Daniel’s sista liv här på jorden.

Daniel berättar fängslande om sin resa. Varför han är här på jorden, vem- och vad han är.”

En självbiografisk bok med andlig vinkel.

BOKEN SLÄPPS OM

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Nu har boken släppts & finns tillgänglig att beställa!

EVENEMANG

Daniel håller ett mindre event i samband med release av nya boken. Maximalt 15 personer kan delta och är kostnadsfritt att delta på men föranmälan att man vill delta, är ett krav.

Under eventet läser Daniel ett stycke från sin nya bok samt berättar om uppkomsten till boken. Det serveras alkoholfri cider och tilltugg. Tilltugget är laktosfritt men gör ditt val av ytterligare kostavvikelse i anmälningsformuläret.

Du har även möjlighet att under evenemanget köpa signerat exemplar av boken och alla får en liten goodiebag med sig hem!

Datum:

4 september 2020

Tid:

18.00 – 19.30

Plats:

Daniel’s esoteriska butik & mottagning
Hara 53, 683 62 Ekshärad – Sverige.

ANMÄL DITT DELTAGANDE

Här nedan anmäler du ditt deltagande till evenemanget. Först när du fått en bekräftelse på din anmälan är den giltig. 

Det är begränsat till max 15 deltagare.

Vill du istället förhandsboka boken och få den hemskickad v.36, beställer du den här >