fbpx

Bokrelease

Fredagen den 4 september höll jag bokreleaseparty för min senaste bok “En ängel på jorden”. Deltagarna bjöds på högläsning från ett kapitel ur boken och fick därefter lyssna till min nya meditation “Porten för uppstigning” som knyter an till boken. Varför den gör det, kommer man att förstå i samband med att man läser boken.

Meditationen kommer även inom kort att finnas på hemsidan.

Efter högläsning och meditation blev det mingel med plockmat inspirerade från mina tidigare liv så det bjöds på persisk tzatziki med kebabspett, rösti med korv och rödlök samt tunnbrödsrulle med skagenröra. Som dessert blev det en klassisk, änglamat. Det serverades också kaffe samt en persisk dryck med smak av mynta.

Det blev ett lyckat event och bokrecensionerna har börjat trilla in. Det har varit en fantastiskt fin respons än så länge och boken har lyckats beröra läsarna på olika plan. Det värmer att den blivit så omhändertagen, det är ju trots allt en andlig självbiografi.

Med ljus & tacksamhet,

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om reflektioner & insikter:
Här skriver Daniel om sina personliga tankar, funderingar och insikter han får.

En del av informationen kan också vara kanaliserad från högre sfärer och samtal mellan Daniel och hans guider samt skyddsänglar.