Boka Daniel

Här finner du de tjänster som Daniel erbjuder på distans men också via hembesök eller besök i hans mottagning.

Privatsittning

En privatsittning är ett helande samtal fyllt med tröst, budskap och kärlek. Under sittningen förmedlas budskap från nära och kära i andevärlden men även guider, änglar och kraftdjur komma med budskap och vägledning.

600 kr / 30 minuter
Välj mellan telefon/platsbesök

Änglaläsning

En änglaläsning är mer än att se in i framtiden. Det är ett sätt att ge stärkande, positiva budskap, verktyg och vägledningen du behöver här och nu. En läsning syftar till att lyfta, motivera och uppmuntra dig att nå din fulla potential.

500 kr / E-post

Änglahealing

Tillsammans med ärkeänglarna för Daniel in livsenergi som cirkulerar till alla dina vitala organ och är som en rening som healar och spolar ditt energisystem på blockeringar, balanserar dina chakran och ger dig beskydd.

400 kr / 1 session
900 kr / 3 sessioner

Husrening

Vid en husrening kommer Daniel till dig/ditt företag och gör en omfattande rening i samtliga rum tillsammans med ärkeängel Mikael och hjälper andar hem till ljuset.

2500 kr + resersättning
Företag - Be om offert

Själsmålning

Daniel tonar in sig på dig och din själ. Tillsammans med änglarna och utifrån sina känslor skapar han en helande energimålning och bifogar ett personligt själsbrev med inblickar från dina tidigare liv och lärdomar.

650 kr / A4 i torrpastell inkl. ram
1150 kr / 24 x 30 cm canvas i akryl & kristaller

Kommer snart

Ny tjänst presenteras här inom kort!

X kr / alt. 1
X kr / alt. 2r