Boka Daniel

Här finner du de tjänster som Daniel erbjuder på distans men också via hembesök eller besök i hans mottagning.

Privatsittning

En privatsittning är ett helande samtal fyllt med tröst, budskap och kärlek. Under sittningen förmedlas budskap från nära och kära i andevärlden men även guider, änglar och kraftdjur komma med budskap och vägledning.

550 kr / 30 minuter

Änglahealing

Tillsammans med ärkeänglarna för Daniel in livsenergi som cirkulerar till alla dina vitala organ och är som en rening som healar och spolar ditt energisystem på blockeringar, balanserar dina chakran och ger dig beskydd.

300 kr / 1 session
1000 kr / 5 sessioner

Änglaläsning

En änglaläsning är mer än att se in i framtiden. Det är ett sätt att ge stärkande, positiva budskap, verktyg och vägledningen du behöver här och nu. En läsning syftar till att lyfta, motivera och uppmuntra dig att nå din fulla potential.

450 kr

Husrening

Vid en husrening kommer Daniel till dig/ditt företag och gör en omfattande rening i samtliga rum tillsammans med ärkeängel Mikael och hjälper andar hem till ljuset. Du har också möjlighet att ställa frågor under tiden.

Från 900 kr + resersättning.
Vid större objekt; vandrarhem o.dyl - Be om offert.

Själsmålning

Daniel tonar in sig på dig och din själ. Tillsammans med änglarna och utifrån sina känslor skapar han en helande energimålning och bifogar ett personligt själsbrev med inblickar från dina tidigare liv och lärdomar.

650 kr / A4 i torrpastell inkl. ram
1150 kr / 24 x 30 cm canvas i akryl & kristaller

Kommer snart

Ny tjänst presenteras här inom kort!

X kr / alt. 1
X kr / alt. 2r