fbpx

Services

Tjänster

Privatsittning

En privatsittning är ett helande samtal fyllt med tröst, budskap och kärlek. Under sittningen förmedlas budskap från nära och kära i andevärlden men även guider, änglar och kraftdjur komma med budskap och vägledning.

Änglaläsning

En änglaläsning är mer än att se in i framtiden. Det är ett sätt att ge stärkande, positiva budskap, verktyg och vägledningen du behöver här och nu. En läsning syftar till att lyfta, motivera och uppmuntra dig att nå din fulla potential.

Änglahealing

Tillsammans med ärkeängel Mikael och Raphael för Daniel in livsenergi som cirkulerar till alla dina vitala organ och är som en rening som healar och spolar ditt energisystem på blockeringar, balanserar dina chakran och ger dig beskydd.

Husrening

Vid en husrening kommer Daniel till dig/ditt företag och gör en omfattande rening i samtliga rum tillsammans med ärkeängel Mikael och hjälper andar hem till ljuset. Du har också möjlighet att ställa frågor under tiden.

Gruppsittning

En gruppsittning är ett helande samtal fyllt med tröst, budskap och kärlek. Under sittningen förmedlas budskap från nära och kära i andevärlden men även guider, änglar och kraftdjur komma med budskap och vägledning. Max 4 personer kan delta.

Medial demonstration

Under en medial demonstration (seans) förmedlar Daniel budskap från nära och kära i andevärlden till deltagarna i publiken. En demonstration pågår i 90 minuter och det finns ingen begränsning i hur många som kan delta.