Heala dig själv med ärkeänglarna

7 dagars healingprogram för att stärka och balansera
din energi tillsammans med ärkeänglarna.

Om programmet

Det här är ett healingprogram där du under 7 sammanhängande dagar får healing av ärkeänglarna.
.
Du får genom meditation, affirmation och kristaller helande energier som kan hjälpa dig centrera dig själv samt fylla på din energi för att skapa en balans.
.
Du kan upprepa programmet 1 gång i månaden eller när du känner att du behöver fylla på och balansera dina energier under året. Programmet ligger kvar under dina kurser.

Den här kursen ger dig verktyg för att:

• För att fylla på din energi och balansera kroppen.

• Komma i kontakt med änglarna genom meditation och affirmation.

• Ge healing till dig själv.

Frågor & svar

Kan vem som helst genomföra det här healingprogrammet?
Absolut, men du måste vara minst 18 år gammal, inte vara gravid eller ha ICD/pacemaker. Detta då du kommer att få ta emot healing. Inga förkunskaper krävs.
. 

Hur ofta kan jag upprepa det här programmet?
Du kan upprepa programmet när du känner att du är i obalans och behöver fyllas på med kraft & energi från änglarna. Men inte oftare än 1 gång per månad då det kan bli för kraftiga utrensningar på en gång.
.

Jag lider av psykisk ohälsa, kan jag genomföra programmet ändå?
Daniel avråder dig från att gå kurser inom personlig- och medial utveckling och tar inte ansvar för följderna som kan uppstå. Om du har t.ex. vanföreställningar kan det förvärra din situation. Du måste vara i balans när du börjar ditt sökande och det gäller även om du har utmattningsdepression eller andra depressiva besvär då våra sinnen förstärks under utvecklingens gång. Är du osäker på din hälsa hänvisar vi till psykiatrin istället och om du tar någon form av psykofarmaka så ska du inte gå kurs.

Tänk på att alla kurser med medial utveckling även är lika mycket personlig utveckling och kommer verka utrensande samt kräver att du jobbar med dig själv för att bli en så ren kanal till änglarna och andevärlden som möjligt.

sv_SE