Upptäck ärkeänglarnas helande förmågor!

Angelic Flush Healing är ett kraftfullt verktyg att använda för att
släppa och transformera, blockeringar som håller oss tillbaka.

Om kursen

Kursen är fördelad över 2 veckor och det här är en fantastisk healingmetod som är kanaliserad av Daniel Larsson med inspiration efter Meridian Flush Healing, där Daniel med tiden utvecklade en egen, än mer kraftfull variant tillsammans med änglarna.
. 

Den är ett kraftfullt verktyg att använda för att släppa och transformera, blockeringar som håller oss tillbaka. Det kan vara blockeringar från ditt nuvarande liv men också tidigare liv som du har levt.

Den här kursen ger dig verktyg för att:

• Förstå ärkeänglarnas helande krafter.
. 

• Förstå kroppens chakrasystem och aura.

• Ge healing till dig själv.

• Ge healing till andra samt djur.
. 

• Skicka distanshealing

Frågor & svar

Kan vem som helst gå utbildningen
Absolut, men du måste vara minst 18 år gammal när utbildningen startar! Inga förkunskaper krävs.
. 

Innebär utbildningen att träna på klienter?
Ja du behöver träna på 4 klienter. Varje klient ska ta emot 1 distanshealing och 1 healing vid ett fysiskt möte.
.

Jag lider av psykisk ohälsa, kan jag gå utbildningen ändå?
Daniel avråder dig från att gå kurser inom personlig- och medial utveckling och tar inte ansvar för följderna som kan uppstå. Om du har t.ex. vanföreställningar kan det förvärra din situation. Du måste vara i balans när du börjar ditt sökande och det gäller även om du har utmattningsdepression eller andra depressiva besvär då våra sinnen förstärks under utvecklingens gång. Är du osäker på din hälsa hänvisar vi till psykiatrin istället och om du tar någon form av psykofarmaka så ska du inte gå kurs.
.

Vad innebär initiering?
I början av kursen kommer du bli initierad två gånger med 24h mellan gångerna. En initiering är just ett sätt för att stärka upp en och tona in en på healingen och förstärka just den aktuella metoden. Det öppnar upp för healingmetoden och om du inte utövar den så finns den ändå där när du önskar använda dig av den.
.

Initieringen är utrensande och kan hjälpa dig frigöra blockeringar.
.

Vad är skillnaden mellan certifikat och diplom?
Daniel är den enda i hela världen som kan certifiera elever i Angelic Flush Healing. Som certifierad får du utbilda andra och diplomera men inte ge ut certifikat. Som diplomerad får man ge healing men inte utbilda andra.
.

Om man gått kursen hos någon annan och fått diplom kan man be att få göra en prövning hos Daniel för att erhålla ett certifikat. En prövning kostar 400 kr och vid intresse så skicka ett mail så återkommer Daniel inom kort.

Tänk på att alla kurser med medial utveckling även är lika mycket personlig utveckling och kommer verka utrensande samt kräver att du jobbar med dig själv för att bli en så ren kanal till änglarna och andevärlden som möjligt.

sv_SE