Hela dig själv tillsammans med änglarna!

Unik utbildning för att frigöra blockeringar och stärka kontakten
med dig själv samt änglarna genom helande måleri.

Om kursen

Daniel har skapat en helt ny och unik 2-dagars kurs där du tillsammans med änglarna, får balansera din kropp och stärka kontakten till dig själv genom 11 steg.
.

Kursen hjälper dig att frigöra blockeringar samt är personligt- och andligt utvecklande.
.

Allt material som behövs under helgen ingår och du behöver inga förkunskaper.
.
.

Plats
Kursen hålls i Daniel’s mottagning i Ekshärad-Värmland.

Den här kursen ger dig verktyg för att:

• Frigöra blockeringar som håller dig tillbaka
.

• Stärka och hela kontakten till dig själv
.

• Stärka kontakten till änglasfären
.

• Höja din vibration och energifrekvens
.

• Balansera din kropp

Frågor & svar

Kan vem som helst gå utbildningen?
Absolut, men du måste vara minst 18 år gammal när utbildningen startar! Inga förkunskaper krävs för måleri/änglakontakt.
.

Måste man kunna måla?
Du behöver inga förkunskaper då vi arbetar med skapandet på ett annat sätt. Det är snarare till fördel, desto färre kunskaper inom målande som du har.
.

Jag bor långt undan, finns det möjlighet till övernattning?
Inte i kurslokalen men det finns flera alternativ. Det som ligger närmast är Anneberg Guesthouse som ligger ca. 700m från lokalen. Det finns även ett annat inne i centrum, ca. 4,5km från lokalen som heter Moccacino.
.

Jag lider av psykisk ohälsa, kan jag gå utbildningen ändå?
Daniel avråder dig från att gå kurser inom personlig- och medial utveckling och tar inte ansvar för följderna som kan uppstå. Om du har t.ex. vanföreställningar kan det förvärra din situation. Du måste vara i balans när du börjar ditt sökande och det gäller även om du har utmattningsdepression eller andra depressiva besvär då våra sinnen förstärks under utvecklingens gång. Är du osäker på din hälsa hänvisar vi till psykiatrin istället och om du tar någon form av psykofarmaka så ska du inte gå kurs.

Tänk på att alla kurser med medial utveckling även är lika mycket personlig utveckling och kommer verka utrensande samt kräver att du jobbar med dig själv för att bli en så ren kanal till änglarna och andevärlden som möjligt.

sv_SE