Lär dig att hela dig & andra
tillsammans med änglarna

Lär dig att hela dig & andra tillsammans med änglarna

Vad kommer du att lära dig?

Den här kursen lär dig ge kraftfull healing till dig själv och andra tillsammans med änglarna.

***text***
.
Kursen är medial-, andlig & personligt utvecklande. Daniel rekommenderar att du gått någon kurs i medial utveckling före, för bästa behållning av kursen och rekommenderar dig att gå Medial utveckling med änglarna eller Spirituellt änglamedium först.
.

Du studerar kursen i en takt som passar dig bäst på distans och kursen är indelad i 2 moduler. 

Kursöversikt

Kursen är uppdelad i 2 moduler.
En omfattande utbildning där teori och praktik varvas för att ge dig
alla kunskaper du behöver för att påbörja din healingresa.

Modul 1

I den första modulen får du lära dig mer om mediumskap och vilka olika “klarsinnen” som finns.

Du får även lära dig meditera, läsa av föremål och bilder, se auror hos människor, växter och djur, lära dig beskydd & jordning, spå och ge vägledning med pendel samt lära dig mer om etik och moral – vad du bör tänka på och vad alternativvårdslagen säger.

Ämnesöversikt:

Chakrakunskap ✦ Beskydd ✦ Initiering ✦ Jordning
Aurakunskap ✦ Meridianer ✦ Energier & frekvenser
Klarsinnen ✦ Änglakunskap I

Modul 2

I den andra modulen får du lära dig mer om skillnaden mellan tarot och orakelkort samt hur du ger vägledning med orakelkort.

Du får även kontakta dina guider och skyddsänglar samt öppna upp för att börja måla psychic art och helande energimålningar samt lära dig ge änglahealing. I samband med healingen blir du även certifierad inom Angelic Flush Healing.

Ämnesöversikt:

Etik & moral ✦ Egenhealing ✦ Heala andra ✦ Grupphealing
Distanshealing ✦ Änglakunskap II

Frågor & svar

Kan vem som helst gå utbildningen?
Absolut, men du måste vara minst 18 år gammal när utbildningen startar! Daniel rekommenderar heller inte att personer med ICD/Pacemaker samt gravida går utbildningen pga energiarbetet. Det är också att rekommendera att du har gått någon form av medial utveckling sedan tidigare alternativt har kunskaper i ämnet.
 

Innebär utbildningen att träna på klienter?
Ja du kommer att få träna på ett antal klienter fördelat över kursen. Dessa klienter bokar du in själv och de får också fylla i en klientrapport. Du har även tillgång till en sluten grupp via Facebook med aktuella och tidigare elever som du kan träna på.
 

Jag lider av psykisk ohälsa, kan jag gå utbildningen ändå?
Daniel avråder dig från att gå kurser inom personlig- och medial utveckling och tar inte ansvar för följderna som kan uppstå. Om du har t.ex. vanföreställningar kan det förvärra din situation. Du måste vara i balans när du börjar ditt sökande och det gäller även om du har utmattningsdepression eller andra depressiva besvär då våra sinnen förstärks under utvecklingens gång. Är du osäker på din hälsa hänvisar vi till psykiatrin istället och om du tar någon form av psykofarmaka så ska du inte gå kurs.
 

Kan man läsa kursen på plats?
1-2 gånger per år arrangeras kursen som en platskurs. För aktuella datum vänligen se under Event.
  

Får man lära ut kursen till andra?
Efter genomgången, godkänd kurs, erhåller du ett certifikat som tillåter dig att utbilda andra. Du får då tillgång till en speciell kursmanual att använda som undervisningsmaterial.

Kan man delbetala kursen?
Ja du kan välja att delbetala via Klarna eller betala kursen direkt genom Swish/kortbetalning. Om du inte blir godkänd av Klarna är det Swish/kortbetalning som gäller som alternativ.

✦Få 50% rabatt fram tills 31/1 2022✦
Ange kod: SAH50 i kassan

Tänk på att alla kurser med medial utveckling även är lika mycket personlig utveckling och kommer verka utrensande samt kräver att du jobbar med dig själv för att bli en så ren kanal till änglarna och andevärlden som möjligt.

sv_SE