Upptäck, omfamna & utveckla Ditt mediumskap
med denna populära och unika mediumutbildning!

Vad kommer du att lära dig?

Den här kursen ger dig alla de kunskaper du behöver för ditt mediumskap. Enkla, konkreta metoder, för att komma i kontakt med änglarna och andevärlden. Förmedla budskap från de båda på olika sätt som t.ex. via privatsittningar, samt ge helande behandlingar i form av healing och själsmåleri samt utföra husreningar.
.
Kursen är medial-, andlig & personligt utvecklande och låter dig få en bra grund att stå på inom mediumskapet och din kontakt med änglarna.
.

Du studerar kursen under 1 år och kursen är indelad i 4 moduler. Välj mellan distanskurs eller med platsträffar.

Några ord från tidigare elever

“Denna utbildning har lärt mig att uttrycka mina känslor i ord mer än tre meningar, Tack!”

“Kursen rekommenderas varmt med sitt breda innehåll som tillåter dig hitta och forma din egen väg som spirituellt änglamedium!”

“Daniel tusen tusen TACK att just jag fick förmånen att gå din utbildning.”

“Helt magiskt vilken inre resa den här kursen har tagit mig på. Jag säger bara WOW!”

“Den har varit superbra för min del. Det känns att jag har höjt mig i vibrationerna i kroppen över lag. Hjälpt mig att hålla fokus på mig själv samtidigt som jag haft ett tufft familjeliv så jag kan säga att jag hoppade på den i rätt tid i livet.”

“Jag är så glad att jag hittade just dig och din utbildning!!! jag tycker att upplägget har varit toppen och den har varit såååå lärorik! Tusen tack för allt!”

“En givande och rolig utbildning med varma och närande energier.”

Kursöversikt

Kursen är fördelad över 1 år och uppdelad i 4 moduler.
En omfattande utbildning där teori och praktik varvas för att ge dig
alla kunskaper du behöver för att påbörja din utveckling & ditt mediumskap.

Modul 1

I den första modulen får du lära dig mer om mediumskap och vilka olika “klarsinnen” som finns.

Du får även lära dig meditera, läsa av föremål och bilder, se auror hos människor, växter och djur, lära dig beskydd & jordning, spå och ge vägledning med pendel samt lära dig mer om etik och moral – vad du bör tänka på och vad alternativvårdslagen säger.

Ämnesöversikt:

Psykometri ✦ Pendel ✦ Etik & moral ✦ Chakrakunskap ✦ Beskydd
Meditation ✦ Klarsinnen ✦ Jordning ✦ Aurakunskap ✦ Änglakunskap I

Modul 2

I den andra modulen får du lära dig mer om skillnaden mellan tarot och orakelkort samt hur du ger vägledning med orakelkort.

Du får även kontakta dina guider och skyddsänglar samt öppna upp för att börja måla psychic art och helande energimålningar samt lära dig ge änglahealing. I samband med healingen blir du även certifierad inom Angelic Flush Healing.

Ämnesöversikt:

Orakelkort ✦ Skyddsänglar ✦ Andliga guider ✦ Healing

Psychic Art ✦ Änglakunskap II

Modul 3

I den tredje och näst sista modulen får du lära dig mer om andevärlden. Hur det fungerar och hur du öppnar upp för att hålla privatsittningar eller om du så önskar, seanser. Du får också lära mer om hur du utför husreningar på olika sätt samt kopplar upp dig för att göra kanaliseringar.

Obs! Att utföra plattform mediumskap (seanser) ingår inte i kursplanen.

Ämnesöversikt:

Andevärlden ✦ Privatsittning ✦ Husrening ✦ Kanalisering

Modul 4

I den fjärde och sista modulen får du lära mer om själsgrupper och tidigare liv, hur du får kontakt med naturväsen, intuitiv djurkommunikation samt mer om medialt företagande.

Hela kursen avslutas med ett mindre slutprov.

Ämnesöversikt:

Tidigare liv ✦ Naturväsen ✦ Karmalagarna ✦ Intuitiv djurkommunikation

Medialt företagande ✦ Änglakunskap III ✦ Slutprov

Frågor & svar

Kan vem som helst gå utbildningen
Absolut, men du måste vara minst 18 år gammal när utbildningen startar! Alla har vi förmågan inom oss men ibland kan man behöva hjälp och få rätt verktyg för att ta fram dem.
 

Innebär utbildningen att träna på klienter?
Ja du kommer att få träna på ett antal klienter fördelat över kursen. Dessa klienter bokar du in själv och de får också fylla i en klientrapport. Du har även tillgång till en sluten grupp via Facebook med aktuella och tidigare elever som du kan träna på.
 

Jag lider av psykisk ohälsa, kan jag gå utbildningen ändå?
Daniel avråder dig från att gå kurser inom personlig- och medial utveckling och tar inte ansvar för följderna som kan uppstå. Om du har t.ex. vanföreställningar kan det förvärra din situation. Du måste vara i balans när du börjar ditt sökande och det gäller även om du har utmattningsdepression eller andra depressiva besvär då våra sinnen förstärks under utvecklingens gång. Är du osäker på din hälsa hänvisar vi till psykiatrin istället och om du tar någon form av psykofarmaka så ska du inte gå kurs.
 

Kan man läsa kursen på distans?
Ja du väljer vilket alternativ du önskar (platskurs eller distanskurs) i samband med att du skickar in din kursanmälan.
 

Vad är skillnaden mellan Spirituellt änglamedium & änglamedium?
Den här utbildningen, där du blir certifierad Spirituellt änglamedium, är mer omfattande än de flesta utbildningar till änglamedium. En del blir änglamedium under en kurshelg, men den här är så mycket mer och andevärlden och änglasfären förenas samt att du får en bred grund att stå på i ditt mediumskap.
 

Kan man delbetala kursen?
Ja du kan välja att delbetala via Klarna eller förskottsbetala kursen via BankGiro eller Swish. Om du inte blir godkänd av Klarna är det förskottsbetalning som gäller som alternativ.

 
Hur ofta startar kursen?
Från 2022 startar den 1 gång per år, januari och avslutas i december.

Komplett verktygspaket ingår!*

(Värde ca. 800 kr.)


Verktygspaketet ingår och man får sakerna allt eftersom de används genom modulerna.

♥ Kurshandbok (212 sidor)
♥ Orakelkort: Änglaråd
♥ Pendel
♥ Torrpastellsfärger

*Obs! Om du väljer att avbryta dina studier innan certifiering måste du återlämna kurshandboken, annars räknas det som förlust och du blir debiterad!

Endast 4996 kr för hela kursen!

Obs! Från 2022 kommer kursen endast starta 1 gång per år!

Nästa kurs startar januari 2022. Kursanmälan stänger om:

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Kursanmälan har stängt för kursen hösten 2021.
Kursanmälan inför våren 2022 öppnar under hösten.

Tänk på att alla kurser med medial utveckling även är lika mycket personlig utveckling och kommer verka utrensande samt kräver att du jobbar med dig själv för att bli en så ren kanal till änglarna och andevärlden som möjligt.

sv_SE