Bli Certifierad i

Angelic Flush
healing

Distansutbildning

Upptäck ärkeänglarnas helande förmågor!

Kursen är fördelad över 2 veckor och det här är en fantastisk healingmetod som är kanaliserad av Daniel Larsson med inspiration efter Meridian Flush Healing, där Daniel med tiden utvecklade en egen, än mer kraftfull variant tillsammans med änglarna.

Den är ett kraftfullt verktyg att använda för att släppa och transformera, blockeringar som håller oss tillbaka. Det kan vara blockeringar från ditt nuvarande liv men också tidigare liv som du har levt. Healingen kan ges till både barn och vuxna samt djur.

Kursöversikt

Kursen är fördelad över minst 2 veckor.

Vecka 1

Den första veckan får du lära dig allt du behöver veta för healingmetoden. Du får grundläggande kunskaper inom chakra, aura, axiatonala linjer och meridianer samt lära dig mer om ärkeänglarna Mikael och Raphael. Du kommer också bli initerad vid två tillfällen samt ge dig själv energiförstärkare och ge healing till 5 klienter.

Vecka 2

Den andra veckan ska du ge healing till samma klienter som vecka 1, fast den här gången på distans. Du ska också ge dig själv healing. 

Frågor & svar

Kan vem som helst gå utbildningen?

Absolut, men du måste vara minst 18 år gammal när utbildningen startar! Men personer som har ICD/Pacemaker eller är gravida bör inte gå kursen.

Innebär utbildningen att träna på klienter?

Ja du ska träna på 5 olika klienter, fördelat på 2 tillfällen.

Jag lider av psykisk ohälsa, kan jag gå utbildningen ändå?

Daniel avråder dig från att gå kurser inom personlig- och medial utveckling och tar inte ansvar för följderna som kan uppstå. Om du har t.ex. vanföreställningar kan det förvärra din situation. Du måste vara i balans när du börjar ditt sökande och det gäller även om du har utmattningsdepression eller andra depressiva besvär då våra sinnen förstärks under utvecklingens gång. Är du osäker på din hälsa hänvisar vi till psykiatrin istället och om du tar någon form av psykofarmaka så ska du inte gå kurs.

Jag är gravid eller har ICD/Pacemaker-kan jag gå kursen ändå?

Personer som är gravida bör inte gå kursen då den kan vara kraftigt utrensande och energierna är starka. Samma anledning gäller personer med ICD/Pacemaker.

Vad innebär initiering?

En initiering är just ett sätt för att stärka upp samt tona in dig på healingen och förstärka just den aktuella metoden. Det öppnar upp för healingmetoden och om du inte utövar den så finns den ändå där när du önskar använda dig av den. Den hjälper också till att rensa ut ev. blockeringar som håller dig tillbaka för att du ska vara en sådan ren kanal som möjligt.

Du kommer personligen bli initerad av Daniel på distans vid två tillfällen med en dags mellanrum. Tiderna bokas in när du har möjlighet.

Certifikat vs. Diplom

Daniel är den enda i världen som erbjuder certifiering i denna kursen men personer som fått certifikat får utbilda andra och ge diplom. Skillnaden mellan certifikat och diplom är att en certifierad person får utbilda andra och ge diplom medan en diplomerad person endast får ge healing men inte utbilda andra.

Jag har gått kursen hos någon annan och fått diplom men skulle vilja få ett certifikat, är det möjligt?

Självklart! För att begära ett certifikat så behöver du göra en prövning i kursen, vilket kostar 300 kr inkl. moms. Tag kontakt via e-post vid intresse.

Läs kursen via den plattform som passar dig bäst!
Kursverktyget är anpassat för både dator, mobil och surfplatta.

Studiehjälp

Om du behöver hjälp, har frågor eller funderingar under din studietid kan du skicka in dina frågor till elevmailen som du får tillgång till i samband med dina studier.

Elevmail besvaras 2 gånger i veckan, måndagar & torsdagar.

Certifikat

Efter godkänd och avslutad utbildning kommer du att listas under “Daniel’s änglar” samt erhålla ett certifikat i Angelic Flush Healing.

Kristaller

Komplettera gärna kursen med kristallerna:

Malakit/Emerald & Sugilit. Du hittar dem via MagiskaPrylar.se

Tänk på att alla kurser med medial utveckling även är lika mycket personlig utveckling och kommer verka utrensande samt kräver att du jobbar med dig själv för att bli en så ren kanal till änglarna och andevärlden som möjligt.

Beställ kursen
redan idag!

750 kr