Välkommen till änglarnas rike

Upptäck änglarna & deras förmågor

Om kursen

Den här fantastiska kursen låter dig öppna upp för kommunikation och helande tillsammans med änglarna.

Du får lära dig mer om energier, hur du kan höja din energi för kontakt med änglarna och hur du kan använda dig av dem för att få hjälp inom olika områden i livet.

Den här kursen ger dig verktyg för att:

• Höja din energi

• Kommunicera med änglarna

• Förstå vad änglar är

• Få hjälp från änglarna

Frågor & svar

Kan vem som helst gå utbildningen
Absolut, men du måste vara minst 18 år gammal när utbildningen startar! Alla har vi förmågan inom oss men ibland kan man behöva hjälp och få rätt verktyg för att ta fram dem.

Jag lider av psykisk ohälsa, kan jag gå utbildningen ändå?
Daniel avråder dig från att gå kurser inom personlig- och medial utveckling och tar inte ansvar för följderna som kan uppstå. Om du har t.ex. vanföreställningar kan det förvärra din situation. Du måste vara i balans när du börjar ditt sökande och det gäller även om du har utmattningsdepression eller andra depressiva besvär då våra sinnen förstärks under utvecklingens gång. Är du osäker på din hälsa hänvisar vi till psykiatrin istället och om du tar någon form av psykofarmaka så ska du inte gå kurs.

Till den här kursen behöver du:

Din investering:

1495 kr

– Eller – 

Delbetala kursen på 2 månader.
Skicka in din ansökan här >

Tänk på att alla kurser med medial utveckling även är lika mycket personlig utveckling och kommer verka utrensande samt kräver att du jobbar med dig själv för att bli en så ren kanal till änglarna och andevärlden som möjligt.