Lär dig rena hemsökta hem & platser

Distansutbildning som du kan börja när det passar Dig!

Om kursen

Den här kursen ger dig alla de kunskaper du behöver för att utföra reningar av hem och platser som är hemsökta samt platser som har stagnerade och negativa energier.

Kursen passar dig som har viss erfarenhet av medialt arbete eller gått kurs i medial introduktion.

Den här kursen ger dig verktyg för att:

• Förstå skillnaden mellan olika energier

• Förstå hur man kan rena platser

• Öppna upp till andevärlden.

• Hjälpa andar till ljuset

Frågor & svar

Kan vem som helst gå utbildningen
Absolut, men du måste vara minst 18 år gammal när utbildningen startar! Alla har vi förmågan inom oss men ibland kan man behöva hjälp och få rätt verktyg för att ta fram dem. Det är till stor fördel om du har tidigare erfarenheter från medialt arbete eller gått kursen Medial introduktion

Innebär utbildningen att träna på klienter?
Ja du kommer att få träna på minst 3 hus/platser att rena.

Jag lider av psykisk ohälsa, kan jag gå utbildningen ändå?
Daniel avråder dig från att gå kurser inom personlig- och medial utveckling och tar inte ansvar för följderna som kan uppstå. Om du har t.ex. vanföreställningar kan det förvärra din situation. Du måste vara i balans när du börjar ditt sökande och det gäller även om du har utmattningsdepression eller andra depressiva besvär då våra sinnen förstärks under utvecklingens gång. Är du osäker på din hälsa hänvisar vi till psykiatrin istället och om du tar någon form av psykofarmaka så ska du inte gå kurs.

Din investering:

1495 kr

– Eller – 

Delbetala kursen på 2 månader.
Skicka in din ansökan här >

Tänk på att alla kurser med medial utveckling även är lika mycket personlig utveckling och kommer verka utrensande samt kräver att du jobbar med dig själv för att bli en så ren kanal till änglarna och andevärlden som möjligt.