Upptäck, omfamna & utveckla Ditt mediumskap med denna populära mediumutbildning!

Populär utbildning som du kan börja när det passar Dig!

Om kursen

Den här kursen ger dig alla de kunskaper du behöver för ditt mediumskap. Enkla, konkreta metoder, för att komma i kontakt med andevärlden. Förmedla budskap på olika sätt som t.ex. via privatsittningar, orakelkort samt utföra husreningar.

Grundkurs för dig som vill komma igång redan idag!

Den här kursen ger dig verktyg för att:

• Förstå kroppens chakrasystem och aura.

• Förstå skillnader mellan olika energier.

• Öppna upp till andevärlden.

• Kommunicera med dina guider

• Hålla privatsittningar & utföra husreningar

Frågor & svar

Kan vem som helst gå utbildningen
Absolut, men du måste vara minst 18 år gammal när utbildningen startar! Alla har vi förmågan inom oss men ibland kan man behöva hjälp och få rätt verktyg för att ta fram dem.

Innebär utbildningen att träna på klienter?
Ja du ska göra ett flertal klientarbeten som t.ex. utföra privatsittningar, husreningar och kortläggningar m.m.

Jag lider av psykisk ohälsa, kan jag gå utbildningen ändå?
Daniel avråder dig från att gå kurser inom personlig- och medial utveckling och tar inte ansvar för följderna som kan uppstå. Om du har t.ex. vanföreställningar kan det förvärra din situation. Du måste vara i balans när du börjar ditt sökande och det gäller även om du har utmattningsdepression eller andra depressiva besvär då våra sinnen förstärks under utvecklingens gång. Är du osäker på din hälsa hänvisar vi till psykiatrin istället och om du tar någon form av psykofarmaka så ska du inte gå kurs.

Vad är skillnaden mellan Spirituellt änglamedium & medium?
Den här kursen i mediumskap ger dig grunderna du behöver för ditt mediumskap medan utbildningen till Spirituellt änglamedium är än mer omfattande och låter dig jobba än bredare samt tillsammans med både änglarna och andevärlden.

Till den här kursen behöver du:

Din investering:

1495 kr

– Eller – 

Delbetala kursen på 2 månader.
Skicka in din ansökan här >

Tänk på att alla kurser med medial utveckling även är lika mycket personlig utveckling och kommer verka utrensande samt kräver att du jobbar med dig själv för att bli en så ren kanal till änglarna och andevärlden som möjligt.