Bli Diplomerad

Medium

Distansutbildning

Upptäck, omfamna & utveckla Ditt mediumskap med denna populära mediumutbildning!

Den här kursen ger dig alla de kunskaper du behöver för ditt mediumskap. Enkla, konkreta metoder, för att komma i kontakt med andevärlden. Förmedla budskap på olika sätt som t.ex. via privatsittningar, samt ge helande behandlingar i form av healing och själsmåleri samt utföra husreningar.

Populär utbildning som du kan börja när det passar Dig!

Kursöversikt

Kursen är fördelad över minst 6 månader och är uppdelad i 6 moduler.
En omfattande utbildning där teori och praktik varvas för att ge dig alla kunskaper du behöver för ditt mediumskap.

modul 1

I den första modulen får du lära dig mer om mediumskap och vilka olika “klarsinnen” som finns. Du får även lära dig att börja meditera.

modul 2

I den andra moduler får du lära dig om psykometri – att läsa av föremål och bilder, se auror hos människor, växter och djur samt om dina sju chakran.

modul 3

I den tredje modulen och halvvägs i kursen, får du lära dig spå och ge vägledning med pendel samt lära dig mer om skillnaden mellan tarot och orakelkort samt hur du ger vägledning med orakelkort och om alternativvårdslagen.

modul 4

I den fjärde modulen får du lära dig att kontakta dina guider och hur du jordar och beskyddar dig. Du får även lära dig ge healing med Angelic Flush teknik.

modul 5

I den femte modulen och näst sista modulen får du lära dig mer om andevärlden. Hur det fungerar och hur du öppnar upp för att hålla privatsittningar eller om du så önskar, seanser. Du får också lära mer om hur du utför husreningar.

modul 6

I den sjätte och sista modulen får du lära mer om tidigare liv samt mer om medialt företagande. Hur du kan nå ut genom marknadsföring. Hela kursen avslutas med ett slutprov som består av 2 frågor.

Frågor & svar

Kan vem som helst gå utbildningen?

Absolut, men du måste vara minst 18 år gammal när utbildningen startar! Alla har vi förmågan inom oss men ibland kan man behöva hjälp och få rätt verktyg för att ta fram dem.

Innebär utbildningen att träna på klienter?

Ja du ska göra ett flertal klientarbeten som t.ex. utföra privatsittningar, husreningar och kortläggningar m.m.

Jag lider av psykisk ohälsa, kan jag gå utbildningen ändå?

Daniel avråder dig från att gå kurser inom personlig- och medial utveckling och tar inte ansvar för följderna som kan uppstå. Om du har t.ex. vanföreställningar kan det förvärra din situation. Du måste vara i balans när du börjar ditt sökande och det gäller även om du har utmattningsdepression eller andra depressiva besvär då våra sinnen förstärks under utvecklingens gång. Är du osäker på din hälsa hänvisar vi till psykiatrin istället och om du tar någon form av psykofarmaka så ska du inte gå kurs.

Vad är skillnaden mellan Spirituellt änglamedium & medium?

Den här kursen i mediumskap ger dig grunderna du behöver för ditt mediumskap medan utbildningen till Spirituellt änglamedium är än mer omfattande och låter dig jobba än bredare samt tillsammans med både änglarna och andevärlden.

Möjlighet att studera via den plattform du än önskar. Kursverktyget är kompatibelt med såväl mobiltelefon som surfplatta och dator.

Distanskurs

2495 kr

  • Videoföreläsningar samt extra klipp för instruktioner vid olika övningar.
  • Möjlighet att studera via den plattform du än önskar. Kursverktyget är kompatibelt med såväl mobiltelefon som surfplatta och dator.
  • Kontakt via e-post för hjälp, frågor och vägledning i dina studier.
  • Diplomering efter kursens slut och godkända inlämningsuppgifter.
  • Diplomering i Angelic Flush Healing efter slut på modul 2 och godkända inlämningsuppgifter.

Studiehjälp

Om du behöver hjälp, har frågor eller funderingar under din studietid kan du skicka in dina frågor till elevmailen som du får tillgång till i samband med dina studier.

Elevmail besvaras 2 gånger i veckan, måndagar & torsdagar.

Diplom

Efter godkänd och avslutad utbildning kommer du att listas under “Daniel’s änglar” samt erhålla ett diplom som Medium samt diplom i Angelic Flush Healing.

Verktyg

För den här kursen behöver du pendel, orakelkort och torrpastellfärger.

Tänk på att alla kurser med medial utveckling även är lika mycket personlig utveckling och kommer verka utrensande samt kräver att du jobbar med dig själv för att bli en så ren kanal till änglarna och andevärlden som möjligt.

Börja din utveckling
redan idag!

2495 kr