Bli Diplomerad

Änglarådgivare

Distansutbildning

Upptäck orakelkort och lär dig förmedla budskap samt råd från änglarna.

Önskar du lära dig att använda och tolka orakelkort för att ge vägledning till andra? Lära dig mer om ärkeänglarna och att kunna ge enklare råda till andra med änglarnas hjälp? Då är det här en kurs för dig!

Kursen passar både dig som nybörjare men också för dig som vill fördjupa dig ytterligare inom orakelkort.

Kursöversikt

Kursen är fördelad över minst 5 veckor.

Vecka 1

I första veckan får du mjukstarta genom att lära mer om etik & moral, veta skillnaden mellan tarot och orakelkort samt stifta bekantskap med korten ”Änglaråd” i digital version.

Vecka 2

I den andra veckan ligger fokuset på kunskap om ärkeänglarna, vilka de 15 vanligaste är och hur du använder dig av dem för hjälp.

Vecka 3

I den tredje veckan får du börja öva på att lägga kort och ge vägledning. Du får lära dig olika tekniker och läggningar att arbeta med.

Vecka 4

I den fjärde och näst sista veckan får du lära dig mer om marknadsföring, vad du ska tänka på och hur du når ut till andra genom annonsering och sociala medier.

Vecka 5

I den sista veckan ska du ha slutfört dina klientarbeten och skicka in dem tillsammans med en egen läggning som du har skapat. När dina uppgifter är godkända erhåller du ett diplom som skickas till dig via e-post.

Frågor & svar

Kan vem som helst gå utbildningen?

Absolut, men du måste vara minst 18 år gammal när utbildningen startar! Alla har vi förmågan inom oss men ibland kan man behöva hjälp och få rätt verktyg för att ta fram dem.

Innebär utbildningen att träna på klienter?

Ja, du kommer att få träna på 12 olika personer som du själv bokar in. Det allra bästa är om du inte känner dem sedan innan.

Jag lider av psykisk ohälsa, kan jag gå utbildningen ändå?

Daniel avråder dig från att gå kurser inom personlig- och medial utveckling och tar inte ansvar för följderna som kan uppstå. Om du har t.ex. vanföreställningar kan det förvärra din situation. Du måste vara i balans när du börjar ditt sökande och det gäller även om du har utmattningsdepression eller andra depressiva besvär då våra sinnen förstärks under utvecklingens gång. Är du osäker på din hälsa hänvisar vi till psykiatrin istället och om du tar någon form av psykofarmaka så ska du inte gå kurs.

Måste jag slutföra kursen på 5 veckor?

Du väljer själv hur länge du önskar Du väljer själv hur lång studietid du behöver. De 5 veckorna är bara en utgångspunkt.

Kan jag jobba professionellt med orakelkort efter slutförd kurs?

Hur man väljer att jobba efter slutförd utbildning är upp till den enskilde eleven. En del har valt att jobba med orakelkortsläggningar efter utbildningen, andra har valt att gå utbildningen enbart för sig själva.

Läs kursen via den plattform som passar dig bäst!

Kursverktyget är anpassat för både dator, mobil och surfplatta.

Studiehjälp

Om du behöver hjälp, har frågor eller funderingar under din studietid kan du skicka in dina frågor till elevmailen som du får tillgång till i samband med dina studier.

Elevmail besvaras 2 gånger i veckan, måndagar & torsdagar.

Diplom

Efter godkänd och avslutad utbildning kommer du att listas under “Daniel’s änglar” samt erhålla ett diplom som skickas till din e-post adress.

Om du istället önskar ett i pappersform tillkommer en avgift på 75 kr inkl. porto.

Orakelkort

Komplettera gärna kursen med “Änglaråd” orakelkort som används som utgångspunkt i kursen. Du hittar den i butiken men också via magiskaprylar.se samt hos andra återförsäljare.

Tänk på att alla kurser med medial utveckling även är lika mycket personlig utveckling och kommer verka utrensande samt kräver att du jobbar med dig själv för att bli en så ren kanal till änglarna och andevärlden som möjligt.

Beställ kursen redan idag!

750 kr

Uppdatering av kursen kommer att göras under juni 2020 och kompletteras med videoföreläsningar. Alla som tidigare köpt kursen blir automatiskt uppdaterade.