Orakelkort 101

Upptäck orakelkortens budskap & visdom

Lär dig förmedla gudomliga budskap.

Om kursen

Önskar du lära dig att använda och tolka orakelkort för att ge vägledning till dig själv och andra? Då är det här en kurs för dig!

Kursen passar både dig som nybörjare men också för dig som vill fördjupa dig ytterligare inom orakelkort.

Den här kursen ger dig verktyg för att:

• Förstå skillnaden mellan tarot och orakelkort.

• Förstå hur man kan tolka orakelkort.

• Förstå färgernas betydelse och symbolik.

• Göra olika typer av kortläggningar.

• Vad man ska tänka på i mötet med klienter.

Frågor & svar

Kan vem som helst gå utbildningen
Absolut, men du måste vara minst 18 år gammal när utbildningen startar! Alla har vi förmågan inom oss men ibland kan man behöva hjälp och få rätt verktyg för att ta fram dem.

Innebär utbildningen att träna på klienter?
Ja, du kommer att få träna på 12 olika personer som du själv bokar in. Det allra bästa är om du inte känner dem sedan innan.

Jag lider av psykisk ohälsa, kan jag gå utbildningen ändå?
Daniel avråder dig från att gå kurser inom personlig- och medial utveckling och tar inte ansvar för följderna som kan uppstå. Om du har t.ex. vanföreställningar kan det förvärra din situation. Du måste vara i balans när du börjar ditt sökande och det gäller även om du har utmattningsdepression eller andra depressiva besvär då våra sinnen förstärks under utvecklingens gång. Är du osäker på din hälsa hänvisar vi till psykiatrin istället och om du tar någon form av psykofarmaka så ska du inte gå kurs.

Till den här kursen behöver du:

Din investering:

995 kr

– Eller – 

Delbetala kursen på 2 månader.
Skicka in din ansökan här >

Tänk på att alla kurser med medial utveckling även är lika mycket personlig utveckling och kommer verka utrensande samt kräver att du jobbar med dig själv för att bli en så ren kanal till änglarna och andevärlden som möjligt.