Upptäck, omfamna & utveckla Ditt mediumskap
med denna populära och unika mediumutbildning!

Vad kommer du lära dig?

Den här kursen ger dig alla de kunskaper du behöver för ditt mediumskap. Enkla, konkreta metoder, för att komma i kontakt med änglarna och andevärlden. Förmedla budskap från de båda på olika sätt som t.ex. via privatsittningar, samt ge helande behandlingar i form av healing och själsmåleri samt utföra husreningar.

Kursen är medial-, andlig & personligt utvecklande och låter dig få en bra grund att stå på inom mediumskapet och din kontakt med änglarna.

Några ord från tidigare elever

“Denna utbildning har lärt mig att uttrycka mina känslor i ord mer än tre meningar, Tack!”

“Kursen rekommenderas varmt med sitt breda innehåll som tillåter dig hitta och forma din egen väg som spirituellt änglamedium!”

“Daniel tusen tusen TACK att just jag fick förmånen att gå din utbildning.”

“Den har varit superbra för min del. Det känns att jag har höjt mig i vibrationerna i kroppen över lag. Hjälpt mig att hålla fokus på mig själv samtidigt som jag haft ett tufft familjeliv så jag kan säga att jag hoppade på den i rätt tid i livet.”

“Jag är så glad att jag hittade just dig och din utbildning!!! jag tycker att upplägget har varit toppen och den har varit såååå lärorik! Tusen tack för allt!”

“En givande och rolig utbildning med varma och närande energier.”

Kursöversikt

Kursen är fördelad över 1 år och uppdelad i 4 moduler.
En omfattande utbildning där teori och praktik varvas för att ge dig alla kunskaper du behöver för att påbörja din utveckling & ditt mediumskap.

Modul 1

I den första modulen får du lära dig mer om mediumskap och vilka olika “klarsinnen” som finns. Du får även lära dig meditera, läsa av föremål och bilder, se auror hos människor, växter och djur, lära dig beskydd & jordning, spå och ge vägledning med pendel samt lära dig mer om etik och moral – vad du bör tänka på och vad alternativvårdslagen säger.

Modul 2

I den andra modulen får du lära dig mer om skillnaden mellan tarot och orakelkort samt hur du ger vägledning med orakelkort. Du får även kontakta dina guider och skyddsänglar samt öppna upp för att börja måla psychic art och helande energimålningar samt lära dig ge healing till vuxna, barn och djur. I samband med healingen blir du även certifierad inom Angelic Flush Healing.

Modul 3

I den tredje och näst sista modulen får du lära dig mer om andevärlden. Hur det fungerar och hur du öppnar upp för att hålla privatsittningar eller om du så önskar, seanser. Du får också lära mer om hur du utför husreningar på olika sätt samt kopplar upp dig för att göra kanaliseringar. Obs! Att utföra plattform mediumskap (seanser) ingår inte i kursplanen.

Modul 4

I den fjärde och sista modulen får du lära mer om själsgrupper och tidigare liv, hur du får kontakt med naturväsen, djurkommunikation samt mer om medialt företagande. Hur du kan nå ut genom marknadsföring, ge ut böcker, cd, kort – vad man ska tänka på och vad lagen säger. Hela kursen avslutas med ett slutprov som består av 2 frågor.

Grundstenar för Spirituellt änglamediumskap

Inom det Spirituella mediumskapet har vi några ledord för att skapa en grund inom oss för att nå vår högsta potential.

Upptäck dig själv och ditt inre. Universum, Fader Himmel och Moder Jord. Se det stora i det lilla och det ljusa i det mörka.

Omfamna kunskapen, visdomen och kärleken från världsalltet. Ta emot änglarnas ljus och andevärldens kärlek.

Utveckla och bejaka dina förmågor i ljus och kärlek. Upplys och sprid änglarnas ljus och andevärldens kärlek till din nästa.

Komplett verktygspaket ingår!* (Värde ca 800 kr)

Verktygspaketet ingår och man får sakerna allt eftersom de används genom modulerna.

*Obs! Om du väljer att avbryta dina studier innan certifiering måste du återlämna kursverktyget i sin helhet, annars räknas det som förlust och du blir debiterad!

Endast 1495 kr per modul! Totalt 4 moduler.

Absolut, men du måste vara minst 18 år gammal när utbildningen startar! Alla har vi förmågan inom oss men ibland kan man behöva hjälp och få rätt verktyg för att ta fram dem.

Ja du kommer att få träna på ett antal klienter fördelat över kursen. Dessa klienter bokar du in själv och de får också fylla i en klientrapport.

Daniel avråder dig från att gå kurser inom personlig- och medial utveckling och tar inte ansvar för följderna som kan uppstå. Om du har t.ex. vanföreställningar kan det förvärra din situation. Du måste vara i balans när du börjar ditt sökande och det gäller även om du har utmattningsdepression eller andra depressiva besvär då våra sinnen förstärks under utvecklingens gång. Är du osäker på din hälsa hänvisar vi till psykiatrin istället och om du tar någon form av psykofarmaka så ska du inte gå kurs.

Ja du väljer vilket alternativ du önskar (platskurs eller distanskurs) i samband med att du skickar in din kursanmälan.

Nej det är upp till var och en men jag rekommenderar att du fördjupar dig efter att du avslutat nivå 1. Om du sen väljer att göra det direkt efteråt eller vänta några månader/år bestämmer du själv.

Den här utbildningen, där du blir certifierad Spirituellt änglamedium, är mer omfattande än de flesta utbildningar till änglamedium. En del blir änglamedium under en kurshelg, men den här är så mycket mer och andevärlden och änglasfären förenas samt att du får en bred grund att stå på i ditt mediumskap.

Tänk på att alla kurser med medial utveckling även är lika mycket personlig utveckling och kommer verka utrensande samt kräver att du jobbar med dig själv för att bli en så ren kanal till änglarna och andevärlden som möjligt.

SKICKA IN DIN KURSANMÄLAN
VÄLJ MELLAN PLATS / DISTANSKURS

Nästa kurs startar september 2021.

Kursanmälan stänger om:

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder