Upptäck, omfamna & utveckla Ditt mediumskap
med denna populära och unika mediumutbildning!

Vad kommer du lära dig?

Den här kursen ger dig alla de kunskaper du behöver för ditt mediumskap. Enkla, konkreta metoder, för att komma i kontakt med änglarna och andevärlden. Förmedla budskap från de båda på olika sätt som t.ex. via privatsittningar, samt ge helande behandlingar i form av healing och själsmåleri samt utföra husreningar.

Kursen är medial-, andlig & personligt utvecklande och låter dig få en bra grund att stå på inom mediumskapet och din kontakt med änglarna.

Några ord från tidigare elever

“Denna utbildning har lärt mig att uttrycka mina känslor i ord mer än tre meningar, Tack!”

“Daniel tusen tusen TACK att just jag fick förmånen att gå din utbildning.”

“En givande och rolig utbildning med varma och närande energier.”

“Jag är så glad att jag hittade just dig och din utbildning!!! jag tycker att upplägget har varit toppen och den har varit såååå lärorik! Tusen tack för allt!”

“Jag är så glad att jag hittade just dig och din utbildning!!! jag tycker att upplägget har varit toppen och den har varit såååå lärorik! Tusen tack för allt!”

“Kursen rekommenderas varmt med sitt breda innehåll som tillåter dig hitta och forma din egen väg som spirituellt änglamedium!”

“Den har varit superbra för min del. Det känns att jag har höjt mig i vibrationerna i kroppen över lag. Hjälpt mig att hålla fokus på mig själv samtidigt som jag haft ett tufft familjeliv så jag kan säga att jag hoppade på den i rätt tid i livet.”

Kursöversikt

Kursen är fördelad över 1 år och uppdelad i 4 moduler.
En omfattande utbildning där teori och praktik varvas för att ge dig alla kunskaper du behöver för ditt mediumskap.

Modul 1

I den första modulen får du lära dig mer om mediumskap och vilka olika “klarsinnen” som finns. Du får även lära dig meditera, läsa av föremål och bilder, se auror hos människor, växter och djur, lära dig beskydd & jordning, spå och ge vägledning med pendel samt lära dig mer om etik och moral – vad du bör tänka på och vad alternativvårdslagen säger.

Modul 2

I den andra modulen får du lära dig mer om skillnaden mellan tarot och orakelkort samt hur du ger vägledning med orakelkort. Du får även kontakta dina guider och skyddsänglar samt öppna upp för att börja måla psychic art och helande energimålningar samt lära dig ge healing till vuxna, barn och djur. I samband med healingen blir du även certifierad inom Angelic Flush Healing.

Modul 3

I den tredje och näst sista modulen får du lära dig mer om andevärlden. Hur det fungerar och hur du öppnar upp för att hålla privatsittningar eller om du så önskar, seanser. Du får också lära mer om hur du utför husreningar på olika sätt samt kopplar upp dig för att göra kanaliseringar. Obs! Att utföra plattform mediumskap (seanser) ingår inte i kursplanen.

Modul 4

I den fjärde och sista modulen får du lära mer om själsgrupper och tidigare liv, hur du får kontakt med naturväsen, djurkommunikation samt mer om medialt företagande. Hur du kan nå ut genom marknadsföring, ge ut böcker, cd, kort – vad man ska tänka på och vad lagen säger. Hela kursen avslutas med ett slutprov som består av 2 frågor.

Komplett verktygspaket ingår! (Värde ca 800 kr)

Verktygspaketet ingår för dig som väljer platskursen och man får sakerna allt eftersom de används genom modulerna.

Obs! Om du väljer att avbryta dina studier innan certifiering måste du återlämna kursverktyget, annars räknas det som förlust och du blir debiterad!

Endast 1695 kr per modul! Totalt 4 moduler.

Tänk på att alla kurser med medial utveckling även är lika mycket personlig utveckling och kommer verka utrensande samt kräver att du jobbar med dig själv för att bli en så ren kanal till änglarna och andevärlden som möjligt.

SKICKA IN DIN KURSANMÄLAN
REDAN IDAG!

Nästa kurs startar i september 2020