Upptäck din intuition via Facebook

Önskar du upptäcka din intuition? Kanske vill du prova på innan du går en mer omfattande mediumkurs? Den här kursen passar dig som är nybörjare men också dig som önskar friska upp dina kunskaper.

Du läser kursen på distans tillsammans med andra via en sluten facebook grupp.

Kursöversikt

Kursen är fördelad över minst 8 veckor och du får tillgång till livesändningar, filmklipp samt kursmaterial i form av övningar och information via en sluten facebook grupp.

Vecka 1

Första veckan i den här kursen handlar enbart om meditation. Meditation är en av nycklarna till att förbättra dina intuitiva, mediala och andliga förmågor. Det är en metod att lugna ditt sinne, centrera din själ och viktigast av allt, förbättra din förmåga att fokusera på någonting och ha ett öppet och tydligt sinne under en längre tid.

Vecka 2

Den andra veckan får du prova på psykometri – att läsa av energifält. När vi läser av energifält, använder vi oss utav intuitionen och kan då få fram information om t.ex. personlighet, olika vanor och beteenden, utseende och relationer men även hitta borttappade saker m.m. Du får även lära dig att använda och spå med pendel. Ett verktyg som kan används för att kommunicera med andevärlden via ditt högre Jag eller dina guider och är ett enkelt sätt att få tillgång till gudomlig vägledning.

Vecka 3

I den tredje veckan får du lära dig mer om hur du kan beskydda dig och skärmar av dig energimässigt när du vet att du kommer till en plats med lägre energier, som t.ex. offentliga platser. Vidare får du lära dig mer om våra 7 chakran, dess färg, egenskaper, funktion och påverkan på kroppen samt lära dig mer om auror – kroppens energifält, som består av flera lager. Både att se och känna energifälten.

Vecka 4

I den fjärde veckan får du lära dig att använda och tolka orakelkort för eget bruk. Du ges exempel på olika varianter av läggningar samt hur du kan tolka korten intuitivt med din egen förmåga. Du får också lära dig mer om guider och hur du kan komma i kontakt med just dina guider.

Vecka 5

I den femte veckan får du lära dig mer om de olika klarsinnen som finns, hur du kan förstärka dem och vilket som är ditt starkaste klarsinne just nu.

Vecka 6

I den sjätte veckan får du lära dig mer om andevärlden och att länka till andevärlden samt prova på att hålla privatsittning.

Vecka 7

I den sjunde veckan får du lära dig mer om husrening och olika alternativa sätt att utföra det på.

Vecka 8

I den åttonde och sista veckan på den här kursen får du lära dig att ge healing till dig själv, djur och växter tillsammans med ärkeänglarna Raphael och Ariel.

Frågor & svar

Kan vem som helst gå utbildningen?

Absolut, men du måste vara minst 18 år gammal när utbildningen startar! Alla har vi förmågan inom oss men ibland kan man behöva hjälp och få rätt verktyg för att ta fram dem.

Jag lider av psykisk ohälsa, kan jag gå utbildningen ändå?

Daniel avråder dig från att gå kurser inom personlig- och medial utveckling och tar inte ansvar för följderna som kan uppstå. Om du har t.ex. vanföreställningar kan det förvärra din situation. Du måste vara i balans när du börjar ditt sökande och det gäller även om du har utmattningsdepression eller andra depressiva besvär då våra sinnen förstärks under utvecklingens gång. Är du osäker på din hälsa hänvisar vi till psykiatrin istället och om du tar någon form av psykofarmaka så ska du inte gå kurs.

Läs kursen via den plattform som passar dig bäst!
Kursen är tillgänglig via en sluten facebook grupp.

Kursmaterialet ligger kvar även efter avslutad kurs och du kan när du än önskar gå tillbaka och ta del av materialet.

Studiehjälp

Om du behöver hjälp, har frågor eller funderingar under din studietid, 1/10-3/12 2020, kan du ställa frågor i gruppen så svarar Daniel regelbundet.

Diplom

Inget krav på inlämningsuppgifter så något diplom ges inte efter slutförd kurs.

Verktyg

Till den här kursen behöver du orakelkort och pendel samt ett konto på Facebook.

Tänk på att alla kurser med medial utveckling även är lika mycket personlig utveckling och kommer verka utrensande samt kräver att du jobbar med dig själv för att bli en så ren kanal till änglarna och andevärlden som möjligt.

BOKA din plats redan idag!

Kursen startar 1 oktober 2020.

750 kr