Glastonbury

Glastonbury 2018 – Dag 1

Hej!

Igår, 22 juli, var der avfärd mot Glastonbury. Åtminstone började resan då. Strax efter 16 blev jag upphämtad av min vän Cecilia och vi styrde näsan mot Karlstad där vi tog bussen till Arlanda. Väl framme där övernattade vi på Rest and fly samt åt en sen middag på McDonalds.

04.15 ringde väckarklockan idag och vi gick till terminalen för incheckning. Flygresan gick bra och vi landade på Gatwick där vi skulle få vänta på bussen till eftermiddagen men vi fick ta en tidigare buss så vi kunde vara på Heathrow (vi hade bussbyte där) hela dagen istället för på Gatwick.

Heathrow bjöd på god mat i form av hamburgare med kolbröd och lite snacks från affären. Träffade även två andra som ska på samma resa som oss, vilket var kul! Efter timmar av väntan och jag måste säga BRIST på sittplatser på Heathrow, så blev det buss till Glastonbury. Ca 22.45 svensk tid är vi framme och jag skriver det här på bussen dit för attfå tiden att gå och givetvis för att uppdatera er.

Påminner om att mail, bokningar och beställningar tittar jag på när jag återvänder men håller er uppdaterade under veckan med alla dess äventyr!
Med ljus & kärlek,
Daniel

Tanken med min hemsida är att jag vill uppmuntra andra genom min kunskap – för att skapa ringar på vattnet som höjer medvetenheten om att vi alla har änglar runt oss och att alla kan kommunicera med dem. Vi har alla andliga gåvor som vi kan använda för att hjälpa oss själva och världen.