Glastonbury 2018 – Dag 2

Hej,

Hej!

Vaknade upp till en fantastisk dag i Glastonbury. Sol, värme och härliga vindar emellanåt.

Idag började vi med kort presentation av varandra i gruppen och lite information. Sen tog vi lunch en god lunch på King William. Så mycket mat att jag inte orkade äta upp allt tyvärr.

Efter lunchen besökte vi Glastonbury Abbey. En helt fantastisk plats med sin historia och sina makalösa byggnader. Vi lade oss även ner under ett träd och mediterade. Under meditationen fick jag möta mig själv från ett tidigare liv, kopplat till just Glastonbury. Jag fick gåvor och visdomsord från mitt forna jag och jag kan förstå budskapen då de kommer som en bekräftelse på det jag anat sedan tidigare.

På kvällen blev det lite shopping, även om butikerna stänger tidigt här. Runt 17-17.30. En ny orakkellek av Denise Linn som jag fått budskap om i en meditation för några månader sedan och som jag nu förstår varför jag fått budskap om. Den hänger ihop med resan och det fortsatta utvecklingen av mitt andliga jag.

Bjuder på några bilder från idag:

rhdr

Imorgon blir det att vandra upp till The Tor. Som jag väntat på det! Tänk vad glad jag är för den här resan och jag hoppas återvända hit någon mer gång!

Med ljus & kärlek,
Daniel

Med ljus & kärlek,

Gilla

[wp_ulike]

Dela

Dela på facebook

Önskar du personlig vägledning & healing?

Boka någon av Daniel's tjänster idag