Glastonbury 2018 – Dag 3

Hej,

Hej!
Ännu en dag på denna magiska plats är till ända. En dag fylld med nya insikter, bekräftelser och guidning bland alla härliga energier.

Vi började dagen med att vandra upp till The Tor. I tystnad gick vi genom hagar, stigar och trappor upp för kullen. I början av vandringen, cirkulerade en, vad jag tyckte det var, ormvråk. När jag skulle fotografera den så flög den sin väg. I boken “Djurens språk” med Solöga, säger den att ormvråk kommer med följande budskap: “Det är din väg som gäller nu, den väg som du valt i ditt hjärta. Min gåva till dig är att följa ditt hjärtas väg.  Håll inte på med något annat! Släpp dina tvivel! Du vet vad du vill så skapa det. Du har alla förutsättningar för att lyckas.” Jag tog det budskapet till mig och fortsatte vandringen.

Väl uppe på kullen och The Tor så kom en trollslända. Även den finns med i Solögas bok och kommer med budskapet: “Du har en stor andlig gåva använd den. Min gåva till dig är att ha en stark intuition.” På platsen fick jag också svar om mina kopplingar till änglarna och Ärkeängel Mikael. Vilken koppling han har till mig i mitt arbete.

När vi gått ner från kullen så fyllde vi våra flaskor med helande vatten och sen blev det fri tid inför kvällens event. Hela dagen var mycket i tystnad och insikterna bearbetades i kroppen. Veckan är inte slut än men jag känner att jag redan nu förstår syftet med att jag kom iväg på den här resan och varför. Den berör på så många plan. Bjuder även idag på några bilder:

Jag hittade även flera böcker idag och fler orakelkort. Även om jag äger många! orakelkort och tarotlekar samt gjort tre egna, så finns det inget stopp på den fronten. Tydligen. Jag älskar att bläddra bland korten för vägledning, kraft och insikter.

Under kvällen blev det kristallmeditation med Lui Krieg. En fantastisk stund där vi följde vattnet i Chalice Well, från jorden och vidare ut till ett hav. Kände hur man var i ett med vattnet och väl i havet följde jag med vattnet som i en spiral upp till himlavalvet för att därefter droppa ner på Moder Jord och ge näring till jorden. En underbar upplevelse som jag än mer kraft och energi.

Imorgon blir det bl.a. Stonehenge och förhoppningsvis sädescirklar m.m. Så nu blir det några få timmars sömn innan morgondagens äventyr tar vid.

Med ljus & kärlek,
Daniel

Med ljus & kärlek,

Gilla

[wp_ulike]

Dela

Dela på facebook

Önskar du personlig vägledning & healing?

Boka någon av Daniel's tjänster idag