Glastonbury 2018 – Dag 4

Hej,

Hej!
Dagen startade vid 4.30 och med buss tog vi oss till Stonehenge. Ännu en fantastisk plats med många, härliga energier. Ljuset var så vitt att det gränsade till blå toner och kraften från stenarna var enorm. Vi fick inte ta i stenarna men bara genom att hålla händerna 1 dm ifrån, kunde jag känna energin och hur det drog varmt.

Vi hade även en liten cermoni där som också blev kraftfull och helande. Omkring på platsen satt korpar och korpens budskap är bl.a. “Var i din fulla andliga kraft och gränser upphör att existera.”, enligt Djurens språk av Solöga.

Sen åkte vi för att kika på sädescirkel. Här upplevde jag också kraftfulla energier. De här energierna upplevde jag som röda på marken men som gick upp som vita, på gränsen till blåtoner, även här. Det var helt underbart och en dröm som gått i uppfyllelse!

Men det var extremt varmt och det var jobbigt med solen som var så stark.

Vi satte oss i bussen på nyttoch åkte till Avebury. Här finns också stencirkel. Kände bara kort på dem då värmen slagit ut oss rejält.

Här handlade jag även en hel del stenar! Mestadels Selenit som jag älskar. Men också blå kyanit så jag är mer än nöjd.

Under kvällen blev det middag på George and the pilgrim. Ligger alldeles bredvid där vi bor. God mat & spännande atmosfär. Helt slut efter värmen och inte minst den tidiga klockan då här blir det tidig natt.

Bjuder även på några bilder idag:

Med ljus & kärlek,
Daniel

Med ljus & kärlek,

Gilla

[wp_ulike]

Dela

Dela på facebook

Önskar du personlig vägledning & healing?

Boka någon av Daniel's tjänster idag