Glastonbury 2018 – Dag 5

Hej,

Hej!
Dagen började med ett besök till Chalice Well. En fantastisk trädgård och källa, där vi gick igenom de 7 chakrana. Var som en chakrabalansering när jag gått igenom alla platserna. Det var en lugnande och härlig energi som spred sig genom hela kroppen. Vid “kronchakrat” så satte jag mig ner en längre stund och kände in. Fick se hur jag befann mig runt moln och kom till ett par grindar. Grindarna öppnades och jag fortsatte in tills jag kom till en gestalt som böjde sig ner och hälsade mig välkommen. Jag bugade tillbaka och tackade för att jag fick komma och ta del av detta innan jag gick tillbaka.

Platsen bjöd även den på fler insikter och inspiration. Den här resan har gett så otroligt många insikter, verktyg, inspiration och utveckling på så många plan. Om du inte varit till Glastonbury så åk dit så snart du kan. Och om du varit hit så behöver jag egentligen inte uppmana dig till att åka hit igen för jag vet att du vill tillbaka hit!

Vi var även till vita källan, ingången till andevärlden där Brigit är väktare. Där hade vi en kraftfull vattenceremoni och det var helt magiskt där inne i “grottan”.

Det blev även lite mer shopping idag. Jag som innan resan sa för mig själv att jag inte behöver nått och skulle inte handla nått speciellt.. Ja det finns viss risk för att det blir övervikt på hemresan…

Kvällen hade vi hoppats på att få se fullmånen men det har varit så molnigt. Men strax före jag skrev inlägget så fick vi se den och planeten Mars! Tog en bild men svårt att få bilder bra tycker jag när man ska ta på månen. Vi besökte även gudinnetemplet och hade en månceremoni samt meditation. Gick ner djupt i meditationen så minns inte så mycket men var en kraftfull upplevelse och mycket kärlek i rummet.

Imorgon blir det en tur till The Holy Thorn tree. Bjuder på några bilder från idag:

Med ljus & kärlek,
Daniel

Med ljus & kärlek,

Gilla

[wp_ulike]

Dela

Dela på facebook

Önskar du personlig vägledning & healing?

Boka någon av Daniel's tjänster idag