Glastonbury 2018 – Dag 6

Hej,

Hej!
Idag har vi haft regn i omgångar här i Glastonbury. Moder Jord behöver vatten så det var efterlängtat!

Vi gick upp till The Holy Thorn Tree och knöt ett band samtidigt som vi hade en önskning. Jag fick även en stark känsla av att jag skulle ge trädet några droppar heligt vatten så den fick det på sin stam. Efteråt stod jag och kände in. Fick känslan av en gammal trädande som reste sig upp och nästan lite yrvaken tittade på oss. Fast tittade på oss med kärlek och tacksamhet.

Vi fortsatte sen vidare till platsen där Lady in the lake kom upp med Kung Arthurs svärd. Vi gav några droppar heligt vatten även där innan vi fortsatte till Brides Mound. Avalons ingång. Där hade vi en ceremoni för tacksamhet samt en meditation där vi fick möta gudinnan Brigit som är väktare vid ingången till Avalon.

I början av meditationen var det månljust och det skimrade i luften som var indigoblå med turkosa inslag. Jag gick igenom en silvergrind och tog en longtailbåt ut till en ö där hon väntade på mig. När jag klivit i land så tog hon mig med till en vit  paviljong med rosa rosor. Hon gav mig healing och jag såg regnbågens alla färger strömma genom mig. Efter healingen fick jag en pung med mynt av henne. Jag tackade för mötet, healingen och gåvan innan jag tog båten tillbaka. Nu ljusnade det på vägen och blev en klar sommardag. När jag kom i land hade även grindarna ändrats till guldgrindar.

Det var en fantastisk meditation med mycket kraft och kärlek.

Strax före meditationen hittade jag en snäcka “snigelhus” bredvid mig. Jag kollade upp betydelsen och det står enligt Solöga för att jag skulle ta det lugnt – att allt ordnar sig och att min gåva var att känna förtröstan inför livet.

På kvällen blev det givetvis lite mera shopping och middag. Imorgon är sista dagen med gruppen och då blir det en meditation på eftermiddagen. Måndagmorgon åker vi tillbaka mot Sverige igen.

Bjuder på några bilder från idag:

Med ljus & kärlek,
Daniel

Med ljus & kärlek,

Gilla

[wp_ulike]

Dela

Dela på facebook

Önskar du personlig vägledning & healing?

Boka någon av Daniel's tjänster idag