Glastonbury 2018 – Dag 7

Hej,

Hej!
Nu har det kommit till den sista dagen här i Glastonbury-för den här gången! Jag kommer att åka tillbaka hit igen för att fylla på med kraft, inspiration och utveckling. 

Idag hade vi ledigt och inget planerat förutom meditation och avslutning på kvällen. Jag & Cecilia (vän och resekompanjon) shoppade lite grann samt tog en fika under dagen.

Under avslutningen, som var på George & the pilgrim, anlände vi först och satte oss ner. Stefan, en av reseledarna, var redan på plats förstås. Direkt vi kom in i det gamla rummet kände jag av energierna som fanns där och det började sticka i kroppen. Byggnaden är från 1439 så det vore konstigt annars. Men efter en liten stund dök en kypare upp, klädd i mörka byxor, vit skjorta och med någon skarf runt halsen-nedstoppad innanför skjortan. Han var stram och inte så speciellt pratsam. Men han stod och övervakade oss strax innanför dörren. Nör vi fick dra ett kort från Helenas orakelkort som hon tagit med, lyfte han på ena ögonbrynet och såg mycket tveksam ut.

Efteråt hade vi en meditation, vilken jag fick många starka upplevelser under men kommer inte ihåg nästan något från avslutningen och meditationen av någon märklig anledning. Men det jag kommer ihåg var att det uppebarade sig en ängel starkt. Silverkropp med utbredda vingar och en bakgrund som tonade i turkos och blått samt ett öga som visade sig och som var rött med svart pupill. Ängeln ska jag måla när jag kommer hem och sätta upp på väggen i min mottagning.

Efter avslutningen så hade vi bokat bord och åt en äkta italiensk pizza. Det var den godaste pizzan jag ätit! Egentligen skulle jag behöva äta sallad eller något annat smalt för det har varit så mycket friterat och fet mat under veckan.

Imorgon bitti tar vi bussen mot Heathrow för att byta till buss mot Gatwick. Flyget går hem vid 19 tiden (engelsk tid) och vi är hemma åter på tisdag morgon i Ekshärad.

Det blev några få bilder tagna idag men bjuder givetvis på några:

P. S Kyparen var givetvis från andra sidan.. 🙂

Med ljus & kärlek,

Gilla

[wp_ulike]

Dela

Dela på facebook

Önskar du personlig vägledning & healing?

Boka någon av Daniel's tjänster idag