fbpx

Glastonbury 2019

Att komma tillbaka till Glastonbury, England var fantastiskt. Folket, atmosfären, alla platser och inte minst de gudomliga energierna som finns där i jordens hjärtchakra.

Den här gången blev det tre besök upp till The Tor. Första gången var förstås tung för det var saker som jag behövde släppa men också saker jag behövde insikter i. Andra gången gick lätt och inga direkta reflektioner behövdes för processen var redan igång. Men tredje gången var grym och jag bad om hjälp att få släppa en del saker, en gång för alla men också att få alla insikter jag behövde för kommande projekt och planer. Det i sin tur genererade en maximal utrensning som satt i och pågick över 1 månad efter att jag kom hem.

Förutom The Tor så blev det även besök till Glastonbury Abbey, Chalice well och Wearyall Hill. Den här resan lyckades jag även hitta till St. Margaret´s chapel. Ett fantastiskt litet kapell för healing och meditation.

Nästa resa blir i maj 2020 och då kommer jag ta med mig en hel grupp för att låta dem upptäcka sitt Glastonbury.

Några bilder från årets resa:

Med ljus & tacksamhet,

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om reflektioner & insikter:
Här skriver Daniel om sina personliga tankar, funderingar och insikter han får.

En del av informationen kan också vara kanaliserad från högre sfärer och samtal mellan Daniel och hans guider samt skyddsänglar.