fbpx

Alternativ Hälsomässa

Lördag 14 november kl.10-18

Ekshärads hembygdsgård, Ekshärad - Värmland

Information till besökare

Mässan erbjuder utställare med möjlighet att prova på olika behandlingar som healing, massage och medial vägledning men också försäljning av diverse produkter. Här hittar du tarot, orakelkort, rökelser, kristaller, salvor, honung, matprodukter, hantverk, konst och mycket mycket mer.

2019 års mässa blev en succé! Mycket omtyckt av såväl utställare som besökare och välbesökt.

Enklare servering med kaffe/te, smörgåsar, fikabröd samt korv med bröd.

Gratis inträde!

Obs! Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer tillåta max 50 personer totalt i lokalen samtidigt samt placera ut handsprit som vi tar för givet att du som besökare använder samt respekterar andra och håller avstånd.

Varmt välkomna!

Utställare

Angelic Enlightenment – Daniel Larsson (arrangör)
Erbjuder delar av sitt butiksortiment. Rökelser, tarot/orakelkort, pendlar, kristaller och ljus samt sina egna böcker, orakelkort och meditationscd.

Sorby Bi & Trädgård – Kerstin Engström
Vi/jag säljer mathantverk, mycket honungsbaserade produkter men även andra matprodukter med ingredienser från naturen runt omkring oss, mycket är ekologiskt. Vi har även bivaxprodukter som salvor, ljus m.m.

Ann-Catrin Skogshjärta Gren
Jag erbjuder försäljning av kristaller och orgoniter, pyramider och smycken och konstkort med goa hälsningar. Även sittningar med Medial Råd &Vägledning, Shamanska kort och Djurkommunikation. Samt information om bl.a. Själsporträtt, Healingseanser och kurser i: Andligt & Intuitivt Måleri Andlig & Intuitiv Healing Djurkommunikation & Healing Reiki healing kurserna 1,2,3 och 4 På Hälsokällan i Torsby och i Mangen Varmt Välkomna till mig på mässan!

Sacred Journey – Anna Mattsson
Jag erbjuder vägledning genom tarot-och orakelkort och även medial vägledning. Till försäljning kommer jag ha min bok “vägen till Gudinnan”.

Andreas Mårtensson
Massage. Healing. Meditationer. Själsporträtt.

Jewelerybyissa – Isabell Nygårds
Jag tillverkar hantverk så som skyddsänglar, örhängen, drömfångare samt tarotpåsar i sammet m.m.

Yvonne Hagberg Bjelkmark
Medial vägledning

Cilla Nordmark
Jag erbjuder att måla din MDT- själstavla på mässan.

Anmälan för utställare

Mässan är fullbokad med utställare. Du som önskar ställa ut kan fortfarande skicka in dina uppgifter och stå som reserv ifall någon lämnar återbud.

Kostnad: 500 kr per bordsyta inkl. moms.

Mässvillkor
- Kostnaden är 500 kr per bord och skall betalas inom 30 dagar från det att din bokning har bekräftats och kommer att faktureras. Bokningen är bindande och avgiften återbetalas inte om du väljer att inte delta, oavsett anledning.
- Bordsstorleken varierar mellan ca. 150-170 cm och har ca. 50 cm bredd. 2 stolar ingår till varje bord.
- För att inte det ska bli för många med samma produkter/behandlingar förbehåller sig Daniel rätten att neka deltagande.
- Utställarplatsen ska lämnas städad och varje utställare tar med sina egna sopor.
- Utställare får inte tejpa, stifta eller på annat vis häfta saker på sina platser/väggar.
- Utställare ansvarar själva för att ha tillbörlig försäkring för sina produkter.
- Som utställare får man inte packa ihop sin plats först mässan slutar klockan 18.00.
- Som utställare kan man packa upp fredag kl.17-19 och lördag kl.08-09.30. Mässan har öppet för besökare kl.10-18.
- Inga djur får vistas i lokalen.
- Elda inte rökelser då besökare och utställare kan vara allergiska. Om du har värmeljus ansvarar du för detta och blir ersättningsskyldig om brand uppstår.
- Utställare hjälper till att sprida information om evenemanget för att öka antalet besökare och kommer att få några flyers hemskickade.
- Utställare får en kopp kaffe och smörgås på morgonen innan mässan startar.

Genom att skicka in din anmälan har du läst och godkänt mässvillkoren och förstår att anmälan är bindande om du erbjuds plats på mässan.