Juli 2020

Hej,

Juni handlade mycket om våra skuggsidor och en tid då fokus låg på att transformera dem till ljus. Luften rensades på många olika plan och sanningar samt ärligheten fick en central roll.

Nu stundar en ny månad och den här gången styr vi mot juli och redan i början av månaden, 5 juli, har vi fullmåne. Den kallas för lite olika namn som t.ex. “Buck moon”, “Thunder moon” och “Hay moon”.

Juli handlar om att vi ska slappna av, meditera och söka oss inåt. Upptäcka våra inre tankar för att skapa reflektion och komma till de insikter vi behöver just nu. Spendera tid ute i naturen så mycket du kan och ladda dina batterier.

Men juli är inte bara frid och fröjd utan det handlar också om att vi ska lära oss att ge och ta i mötet med andra och vårda våra relationer med de som delar dina visioner. Det verkar också som att pengar har en roll den här månaden och änglarna vill förmedla att pengar inte är allt. Vill du unna dig något extra så gör det och vill du hellre spara pengarna så gör istället det. Huvudsaken är att du känner att du har balans så det inte går till det extrema åt nått håll – att du inte snålar eller spenderar allt för mycket.

Ekonomin verkar också bli mer kännbar för världen nu och förändringar blir allt tydligare men det finns ingen anledning till att oroa sig i onödan för saker som man inte kan påverka.

I övrigt kan den här månaden bli frigörande på så sätt att du kommer till insikter du väntat på och du blir mer trygg i dina beslut och hur du ska gå vidare i dina projekt och planer.

Med ljus & kärlek,

Gilla

[wp_ulike]

Dela

Dela på facebook

Önskar du personlig vägledning & healing?

Boka någon av Daniel's tjänster idag