Juni 2020

Hej,

Det har hänt så otroligt mycket i år. Mycket negativitet som frigjorts och allt verkar ha vänts upp och ner. Det är 2020, ett år som skulle vara så magiskt på alla de sätt och vis men som inte blev som vi tänkt. Eller blev det?

2020 är nog precis som det ska vara och tanken var att det skulle bli. Allt det mörka är tvungen upp till ytan och frigöras för att ljuset ska kunna spridas.

På det personliga planet har jag drabbats av motgångar ända sedan december. Stora som små. Finansiellt har det varit ett katastrofalt år för företaget i samband med Covid och dess restriktioner som följde, vilka jag har full förståelse för.

Jag har även fått upp ögonen lite mer och är snabbare med att sätta gränser och bli än tydligare i mitt språk, på flera plan.

I samband med fullmånen den här veckan “Strawberry moon”, så kändes det som att världen nådde kulmen. Kanske inte med Covid men på det eteriska planet. Det kommer vända så sakta till det bättre och den stundande månaden verkar bli en nystart.

Jag vänder mig till änglarna och ber om vägledning, universellt, för juni månad och får just kortet “Ny början” ur den stora arkanan från Angel Tarot. Kortet även kallat för domedagen i “vanlig” tarot.

Så den kommande tiden och främst då juni månad, kommer vi göra oss av med våra skuggsidor. Inte bara på det personliga planet utan även i samhället. Tillsammans ska vi transformera dem till ljus och det blir en tid där luften rensas, sanningar sägs och ärligheten kommer fram.

Världen har fått nog av diskriminering, fördomar samt förutfattade meningar och gör en gång för alla upp och låter rättvisan segra.

Du kan även få möta karma och händelser från tidigare liv som kommer upp till ytan innan det försvinner.

Så även om vi går mot rätt håll så finns det en del moln på vår himmel som vi ska ta oss igenom. Tidvis kan det kännas hopplöst men vi kommer att tillsammans klara det och växa oss än starkare!

Med ljus & kärlek,

Gilla

[wp_ulike]

Dela

Dela på facebook

Önskar du personlig vägledning & healing?

Boka någon av Daniel's tjänster idag