fbpx

Kapa banden

Hej!

Först vill jag börja med att skicka ett stort TACK till Er alla som beställt min nya orakellek “Änglahealing” som släpptes i tisdags. Vilket enormt gensvar och så roligt att den blivit så omtyckt på så kort tid! <3

Den här veckan har handlat mycket om reflektion på olika plan och insikter som kommit. Därför tänkte jag idag lära dig hur du kan frigöra dig själv från relationer som du upplever har en negativ påverkan på dig och din livsväg.

Det kan vara en person som inte är på samma energiplan som du, delar dina tankar och värderingar, sprider negativ energi genom avundsjuka och missunnsamhet eller kanske du har någon som förminskar dig för att försöka sätta sig själv högst på piedestalen?

För bäst effekt är det bra om du är avslappnad så en stunds meditation innan är bra.

Sätt dig därefter och tänk på personen som du önskar kapa banden till. Försök visualisera dig den här personen framför dig och hur det går trådar av energi mellan er.

Kalla därefter på ärkeängel Mikael genom att säga “Jag kallar på dig ärkeängel Mikael för att hjälpa mig med frigörelse och att kapa banden till (namn på personen).”

Visualisera därefter hur ärkeängel Mikael kommer och höjer sitt svärd av ljus för att sedan kapa energitrådarna mellan dig och NN.

Se hur banden går av och tacka därefter ärkeängel Mikael för hans hjälp.

Det kan ta några dagar innan du märker av effekten och om du vill kan du upprepa processen tills du känner att du fått en tydlig distans till personen och att den inte påverkar dig på samma sätt.

Oftast saknar de här personerna den självinsikten de behöver så när du möter den här personen så kan du visualisera hur du håller upp en spegel framför dig, så att personens energi reflekteras tillbaka till denne själv.

Genom att kapa banden till någon betyder det nödvändigtvis inte att man bryter helt och hållet med personen. Men man får den distansen man behöver.

Skriv gärna en kommentar i fältet här nedan, ifall du tror dig ha någon som du vill kapa banden till eller om du kanske redan har erfarenhet av att kapa banden till andra så skriv gärna och berätta hur det gått!

Med ljus & tacksamhet,

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

4 kommentarer

  • Mona Wedholm

    Har en person som jag verkligen vill kapa alla band till och tänker därför prova detta!
    Ang energitjuvar så brukar jag tänka att jag är inne i en discoboll och att allt från personen reflekteras och studsar tillbaka, det funkar!! En f.d arbetskamrat sög ur mig totalt, när jag gjorde min discoboll slutade det med att hon gick hem pga yrsel och huvudvärk... Samma plåga hon gett mig tidigare 😳
    Tack för ditt tips, återkommer om hur det går 🌹🙏🌹

  • Carina

    Tack för att du delar med dig. Nu testar jag den kapa banden idag och under kommande dagar eller vecka så ska vi se hur det har gått! Tack 🙏🏻

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om reflektioner & insikter:
Här skriver Daniel om sina personliga tankar, funderingar och insikter han får.

En del av informationen kan också vara kanaliserad från högre sfärer och samtal mellan Daniel och hans guider samt skyddsänglar.