Kristaller

Hej,

Det finns otroligt många kristaller och stenar med fantastiska egenskaper. Alla sägs ha sina egenskaper för att kunna hjälpa oss med diverse problem och bekymmer. Det finns kristaller bl.a. för kärlek, helande, lugn, harmoni, koncentration, ångest och mer där till.

Vi min hemsida hittar du ett större utbud av kristaller, inom de flesta områden. Här nedan har jag listat några kristaller och dess egenskaper samt länkat till var och en av dem.

Just den här veckan, mellan 6-12/12, får du 20% rabatt på alla kristaller om du anger kod: GRAN i kassan. Dessutom får du 100kr i presentkort på köpet när du handlar för minst 500 kr!

Ametist
Ametist
SpetsTumladKluster
Andlig sten med kraftfull healingenergi som sägs verka lugnande och reducera stress. Sägs vara bra när man har svårt att sova och hjälpa mot huvudvärk.


Angel aura
Tumlad
Sägs vara lugnande, rena din aura samt underlätta kontakten med änglarna. Den sägs också hjälpa dig sig på saker/situation klarare.


Apache tår
Tumlad
Sägs verka beskyddande och skydda dig mot människor som påverkar dig negativt samt negativa energier.


Bergskristall
TumladSpets
Sägs vara den mest kraftfulla healingstenen och förstärker kraftens energi och intention. Förstärker aura samt balanserar dina chakran. Verkar även beskyddande.


Citronkvarts
Tumlad
Sägs dämpa oro och stärka självförtroendet samt hjälpa dig ta beslut. Sägs också vara till hjälp med matsug, röksug o.s.v.


Malakit
Tumlad
Sägs vara en kraftfull healingsten som hjälper dig arbeta med specifika områden. Den sägs också tillhöra hjärtchakrat och ger healing till hjärtrelaterade bekymmer.


Karneol
Tumlad
Sägs vara lugnande och hjälper dig nå dina mål. Den sägs också reducera ilska samt öka din personliga kraft.


Lapis Lazuli
Tumlad
Sägs stimulera och öppna upp ditt tredje öga, skapa lugn och ro samt ge dig kraft och energi. Används med fördel i samband med meditation.


Mesolite
Tumlad
Sällsynt och högfrekvent kristall som sägs hjälpa dig att få kontakt med andra dimensioner, världar och även utomjordingar. Sägs även hjälpa dig med beslut baserade på kärlek samt stärker banden i en relation. Jobbar med kronchakrat och hjärtchakrat.


Serpentin
Tumlad
Sägs rensa och befria dig från känslomässiga blockeringar och helar alla chakran. Kan också användas för att attrahera eller manifestera det du önskar ha in i ditt liv.

Det här var bara ett fåtal kristaller av det som finns här på hemsidan. I skrivande stund finns 69 olika kristaller att välja bland. Ge dig själv en gåva eller varför inte ge bort i julklapp till någon du tycker om!

Just den här veckan, mellan 6-12/12, får du 20% rabatt på alla kristaller om du anger kod: GRAN i kassan. Dessutom får du 100kr i presentkort på köpet när du handlar för minst 500 kr!

Här hittar du samtliga kristaller >
De allra flesta har jag inte hunnit skriva en beskrivning på ännu men sök på Google så hittar du all information om dem.

Med ljus & kärlek,

Gilla

[wp_ulike]

Dela

Dela på facebook

Önskar du personlig vägledning & healing?

Boka någon av Daniel's tjänster idag