Lejonportalen

Hej,

Hej fina ni!
Jag tänkte bara skriva några ord på vägen om all energisvängar som varit sedan starten på 2019.

Tänk vilken vår det varit med turbulenta energier. Såväl jag som mina vänner, kollegor och elever har känt av dem på olika sätt. Band har kapats med relationer för att lämna plats för nya, mörkret har stundvis krupit sig på för att i nästa stund bjuda på ljusglimtar och sen alla andra situationer man ställts inför-ibland till sin spets. Ja planeterna har verkligen gått helt bananas!

Men nu äntligen vänder det. Lejonportalen öppnades i slutet av juli och når sin kulmen den 8 augusti för att sedan tunnas ut. Energierna kan bli än starkare nu en sväng innan vändpunkten men har vi stått ut den här våren så kommer vi fixa de sista dagarna också 😊

Personligen har det varit många motgångar men också framgångar på många områden. Kreativiteten har varit i dvala men nu blomstrar det mer än på länge och jag tackar ärkeängel Uriel som är vid min sida för detta. Sen får jag också tacka mina guider och skyddsänglar som ger mig alla dessa utmaningar och ”tänka-till” situationer som jag hamnar i. Ibland mycket dråpliga sådana 😊

Trots alla eländigheter som varit så bär vi alla med oss insikter och reflektioner. Vi har mött våra rädslor och blockeringar ner på cellnivå och är redo att ta oss vidare på våra respektive äventyr. Ju sannare vi blir mot oss själva, desto mer öppnar vi våra hjärtan.

Så öppna ditt hjärta-ta emot kärleken och sprid kärleken. Njut av ljuset underbara du och var tacksam för dagarna som varit och dagarna som kommer. Det finns en mening med allt och även om vi i stunden kanske inte alltid förstår vad som händer eller varför något hände, så kommer insikterna med tiden och med det-det personliga växandet.
Med ljus & kärlek,
Daniel

Med ljus & kärlek,

Gilla

[wp_ulike]

Dela

Dela på facebook

Önskar du personlig vägledning & healing?

Boka någon av Daniel's tjänster idag