Änglasittning

En änglasittning är för dig som söker andlig vägledning om livet och din livssituation. Ett helande samtal fyllt med tröst, budskap & kärlek.

Under ett samtal är det bara du som klient och Daniel som medium som medverkar. Daniel verkar som en kanal för änglarna och förmedlar det som kommer från dem till dig. Även andevärlden kan komma igenom för att hälsa på dig eller för att de har något att berätta.
.
Det finns inga garantier för vem som kommer att komma igenom. Även om du hoppas att t.ex. din mormor ska komma, är det inte säkert att hon gör det denna gång.
.

Daniel förmedlar i huvudsak budskap från dina guider, skyddsänglar och ärkeänglarna vilka du också kan ställa frågor till för vägledning. En änglasittning är ett helande samtal fyllt med tröst, budskap och kärlek.
.

Frågor om sjukdom, död eller spel kommer inte ställas. Ej heller tredje parts frågor. Dvs. du kan t.ex. inte fråga “är min fru otrogen?” eller “vad planerar min chef ang. min anställning?” o.s.v. Daniel förmedlar aldrig sådant!
.

En sittning tar 40 minuter och efter det kommer den att avslutas.
.

Daniel erbjuder även sittning via telefon och han ringer upp dig på överenskommen tidpunkt. Det fungerar på samma sätt som vid en platssittning.

Några klienter säger..
"Tack för sittningen, är riktigt nöjd tycker du är lugn sansad och trygg att lyssna på."
"Blev så rörd över mötet med min far och jag behövde verkligen höra hans ord. Tack Daniel för att du finns och förmedlar budskapen."
"Jag har fått äran av att få en privatsittning av Daniel. Den va så underbart klockren.Fick även en hel del att tänka på. Om du vill ha en privatsittning kan jag rekommendera Daniel av hela mitt hjärta. Tusen tack fina Kram"
"Wow, tack! Daniel har verkligen fått mig att öppna ögonen. Nu förstår jag varför och vart jag är på väg!"
"Tack för sittningen per telefon. Sittningen var jättebra och du är duktig."
"Tack för en fin sittning. Daniel har sådan värme och fin energi och det märktes tydligt under sittningen att han ÄR en ängel".
sv_SE