Önskar du kontakt med nära & kära på andra sidan? Eller söker du andlig vägledning om livet och din livssituation?

Under ett samtal är det bara du som klient och Daniel som medium som medverkar. Daniel förmedlar de som kommer från andevärlden för att hälsa på dig eller för att de har något att berätta för dig. Det finns inga garantier för vem som kommer att komma igenom. Även om du hoppas att t.ex. din mormor ska komma, är det inte säkert att hon gör det denna gång. 
.

Daniel förmedlar det han får till sig och om du inte förstår eller vet vem en person kan vara som kommer igenom, så kan du för egen del skriva ner det och fråga bland dina vänner eller din familj. På så vis släpper du det för tillfället och kan fokusera vidare på vad som sägs under sittningen. När Daniel förmedlat det de har att säga ges du även tillfälle att ställa frågor till de som kommit. Även här kan Daniel inte garantera att de svarar och om de svarar så svarar de inte nödvändigtvis det du vill att de ska svara utan de svarar ärligt och det du behöver höra.
.

En privatsittning är ett helande samtal fyllt med tröst, budskap och kärlek. Under samtalet kan även dina guider, änglar och kraftdjur komma med budskap och vägledning.
.

Frågor om sjukdom, död eller spel kommer inte ställas. Ej heller tredje parts frågor. Dvs. du kan t.ex. inte fråga “är min fru otrogen?” eller “vad planerar min chef ang. min anställning?” o.s.v. Daniel förmedlar aldrig sådant!
.

En sittning tar 30 minuter och efter det kommer den att avslutas. 
.

Daniel erbjuder även sittning via telefon och han ringer upp dig på överenskommen tidpunkt. Det fungerar på samma sätt som vid en platssittning.

Prislista

Daniel är fullbokad 2021.
Tider för 2022 släpps om:

Dagar
Timmar
Minuter
Några klienter säger..
"Tack för sittningen, är riktigt nöjd tycker du är lugn sansad och trygg att lyssna på."
"Blev så rörd över mötet med min far och jag behövde verkligen höra hans ord. Tack Daniel för att du finns och förmedlar budskapen."
"Jag har fått äran av att få en privatsittning av Daniel. Den va så underbart klockren.Fick även en hel del att tänka på. Om du vill ha en privatsittning kan jag rekommendera Daniel av hela mitt hjärta. Tusen tack fina Kram"
"Wow, tack! Daniel har verkligen fått mig att öppna ögonen. Nu förstår jag varför och vart jag är på väg!"
"Tack för sittningen per telefon. Sittningen var jättebra och du är duktig."
"Tack för en fin sittning. Daniel har sådan värme och fin energi och det märktes tydligt under sittningen att han ÄR en ängel".
sv_SE