Merkurius retrograd

Hej,

Håll i hatten! Nu är det dags för Merkurius retrograd igen. Det innebär att planeten Merkurius verkar stanna och gå baklänges i sin bana. “So what?!” kanske du tänker men faktum är att det är en tid man behöver ta extra varsamt. Den här gången infaller den ca. mellan 30 januari – 20 februari.

Den här tiden, som retrograden pågår, representerar en tid att omdefiniera, omvärdera, omarbeta och återkräva. Om du t.ex. vill försöka igen med en relation eller projekt så är det ett ypperligt tillfälle just nu. Planeten är också styrande för all kommunikation. Vilket kan vara bra att känna till så du tänker efter innan du pratar. Det har lätt för att bli knas annars under denna tid.

Du bör också undvika vissa sysslor nu. Som t.ex. att starta nya projekt, underteckna kontrakt, slutföra uppgifter och bygga nya relationer – med andra ord ska du skippa Tinder. Ska du ut och resa kan du räkna med förseningar. Gamla kontakter och relationer kan komma upp till ytan eller era vägar korsas. Helt enkelt några veckor där man ska ta sig tid till att vara uppmärksam, hålla sig lugn och reflektera. Meditera gärna och fokusera på ditt inre.

Personligen så brukar jag märka att människor runt mig krånglar, tekniken krånglar, missuppfattningar uppstår och allmän obalans. Så att skärma av sig från andra denna tid är inte så dumt!

Kommande datum som Merkurius retrograd uppstår:
29 maj – 22 juni, 26 september – 18 oktober och 19 december – 29 januari 2022.

Här får du tips på en läggning som du kan göra med dina tarot/orakelkort:

Här får du tips på kristaller som du kan använda:

Amazonit
Amazonit
Fluorit
Rökkvarts
Rökkvarts – spetsar
Svart turmalin

Tips:
Klicka på respektive kristall så öppnas ett nytt fönster. Samtliga kristaller finns i min webshop!

Med ljus & kärlek,

Gilla

[wp_ulike]

Dela

Dela på facebook

Önskar du personlig vägledning & healing?

Boka någon av Daniel's tjänster idag