fbpx

Oktober 2020

Under september så skulle en del från det förflutna göra sig påmint på ett eller annat sätt för dig. Något som du behövde ta itu med för att få ett avslut, en gång för alla. I världen har det rört om i länderna i och med pandemin men också det stundande valet i Usa. Dessutom så har ny information kommit fram om Estoniakatastrofen och det verkar röra upp en hel del den kommande tiden.

Nu står vi inför oktober månad och änglarna låter meddela att vi behöver försöka varva ner och ta det lugnt. Försöka slappna av och få egen tid. En tid där du behöver jorda dig och hålla dig balanserad. Det kommer att bli förändringar och överraskningar – då speciellt mot slutet av oktober.

Globalt sett verkar världen stå inför oväntade möjligheter och det känns som att världen hamnar i ett “0” läge. Det betyder att vi står inför en nystart. Gällande presidentvalet i Usa så ser det ut som att det blir Trump som kommer fortsätta en ny period. Det blir en utmanande tid och främst då mot slutet och i början av november som det kommer röra om en aning i världen. Då politiskt sett.

Ser man på världens hälsoläge så verkar vi befinna oss i en “9” situation. 9 symbolerar slutet men med slutet också en nystart eller nybörjan. Så kanske är vi på sluttampen med pandemin och den lugnar ner sig.

Önskar du personlig vägledning i frågor som du har gällande arbete, ekonomi, kärlek/relationer, hälsa eller andra för dig viktiga frågor, så kan du boka en änglaläsning här www.daniellarsson.se/angelreading/

Med ljus & tacksamhet,

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om reflektioner & insikter:
Här skriver Daniel om sina personliga tankar, funderingar och insikter han får.

En del av informationen kan också vara kanaliserad från högre sfärer och samtal mellan Daniel och hans guider samt skyddsänglar.