Ärkeängel Daniel

33 orakelkort

Tack för att du har investerat i "Ärkeängel Daniel orakelkort"!
Det betyder också att du har valt att investera i dig själv och dina förmågor.

Du har kommit till den här sidan för att du har hittat och scannat QR koden som finns dold i asken. På den här sidan får du lära dig hur du kan använda din nya kortlek på allra bästa sätt.

Med ljus & kärlek,
Daniel Larsson

Årstider

En del kort har symboler för vår, sommar, höst och vinter. Här får du lära dig de olika symbolerna och hur du kan använda dig av dem.

Elementen

En del kort har symboler för jord, luft, eld, vatten och ande. Här får du lära dig de olika symbolerna och hur du kan använda dig av dem.

Ja, nej & kanske

En del kort har symboler för ja, nej och kanske. Här får du lära dig de olika symbolerna och hur du kan använda dig av dem.

Chakra

En del kort har symboler för de 7 stora chakrana. Här får du lära dig de olika symbolerna och hur du kan använda dig av dem.

Läggningar

Här får du lära dig några olika sätt att använda korten på genom olika läggningar du kan göra för t.ex. kärlek, vägledning och livssyfte m.flera.

Intuitiv tolkning

Här får du lära dig hur du kan lära dig att tolka orakelkort, på ditt sätt. Tekniken kan du tillämpa på alla sorters kort då informationen kommer från dina känslor.

Guidad meditation

Här får du lyssna på en guidad meditations som tar dig till porten för uppstigning där Ärkeängel Daniel har sitt område. En meditation för andligt uppvaknande, budskap och helande. Meditationen är ca. 10 minuter lång.

10% rabatt

Här får du en rabattkod att ge bort till en vän som du tycker borde upptäcka "Ärkeängel Daniel orakelkort".

Koden ger 10% rabatt vid köp av korten här via hemsidan.

PERSONLIG KOD: AADGIFT14337

Koden är giltig t.o.m. 31 december 2021.

sv_SE