Butik & mottagning

Välkommen till Daniel's esoteriska
butik & center för andlighet!

Butiken har varierande öppettider men du kan också boka ett besök i butiken. I butiken, som är en alternativ butik, hittar du bl.a. kristaller, rökelser, orakelkort, tarot, pendlar, smycken, ljus, änglafigurer m.m.  Du kan även handla online och hittar en liten del av sortimentet under Butik i menyn.

BETALNING
Du kan välja att betala med kort, Swish eller Klarna.
.

KURSER & EVENT
På mottagningen hålls kurser, seanser och andra event. Aktuella evenemang hittar du under Event!
.

BESÖKSADRESS:
Hara 53, 683 62 Ekshärad
.

VÄGBESKRIVNING:
Kör igenom Ekshärads centrum i riktning mot Värnäs. Ca. 4km utanför centrum svänger du av till höger vid Hara. (Hedegårds pensionat ligger intill vägen) Följ sedan vägen ca. 1km och på vänster sida ser du butiken. Skylt vid vägen och på fasaden.

BOKA BESÖK I BUTIKEN

Om du önskar göra ett besök i butiken så kan du boka in när du önskar komma. Möjlighet till detta är kvällstid mellan 19-21.
.

Efter att du skickat in formuläret tar jag kontakt via e-post/sms och ger förslag på datum. Oftast är det möjligt inom 1-2 dagar.

Om du har luftvägssymtom eller på annat vis inte känner dig frisk ber Daniel dig att inte göra ett besök. Pga. Covid-19 finns det även handsprit för dig att använda före & efter ditt besök. Dessa besöksvillkor kommer att fortsätta gälla även efter Covid-19 som en säkerhetsåtgärd.

Kommande
öppettider:

Under rådande pandemi, hänvisar jag till att handla här på hemsidan tills vidare eller i samband med att du deltar på kurs/event.