Reflektioner & insikter

YouTube kanal

Nu behöver jag Din hjälp! Sedan länge har jag en egen YouTube kanal där jag har publicerat meditationer än så länge. Men jag vill utveckla kanalen och därför frågar jag dig vad du vill att jag ska ha med där. Kanske vill du se vad jag gör, ungefär som en vlogg?Kanske vill du att jag lär ut och pratar om olika saker?Kanske vill du att jag ger vägledning? Kom med förslag! Det behöver inte vara något av punkterna här ovan utan kan vara andra saker/ämnen också. Skicka ett mail till: hello@angelmedium.love eller använd formuläret på sidan Kontakt. Ser fram emot att läsa just ditt förslag!

Läs mer »

Änglaastrologi 21/6-22/7

Den här vägledningen gäller mellan 21 juni – 22 juli 2021. Den här perioden hör till stjärntecknet kräftan och tillhör Ärkeängel Gabriel. Oavsett om du är född under den här perioden så har du nytta av informationen då det är en allmän vägledning för den här tiden. Om vi börjar med Ärkeängel Gabriel så är Gabriel en ärkeängel som är både kraftfull och stark och de som kallar på henne, kommer att få en knuff till handling, som i sin tur leder till goda resultat. Namnet betyder “Gud är min styrka”. Om du funderar på att skaffa familj, hjälper Gabriel till med befruktningen eller vid adoptionen av ett barn. Vidare hjälper Gabriel de med livssyfte inom konst eller kommunikation och hon fungerar som en coach för konstnärer, journalister och andra kommunikatörer. Be om Gabriels ledning om du har avvikit från din väg, om du vill förstå din livsplan och syfte. Hon kan också hjälpa dig om du överväger en flytt, större inköp eller funderar på att byta karriär. När du kallar på Ärkeängel Gabriel så kan du förstärka energierna genom att hålla i någon av kristallerna; Citrin, Karneol eller orange Kalcit. Du kan be om healing från Ärkeängel Gabriel genom att kalla på hen och visualisera hur hen uppenbarar sig framför dig. Säg därefter; “Jag kallar på dig Ärkeängel Gabriel för att hjälpa mig med att få veta mitt livsyfte och hur jag ska komma vidare från min nuvarande situation samt fylla på min energi med ditt gudomliga ljus.” Se därefter hur hen skickar kopparfärgat ljus till dig, in genom kronchakrat och genom hela din kropp. Ta några djupa andetag och se hur ljuset expanderar runt omkring din fysiska kropp. Tacka därefter för hens hjälp. Allmän vägledning för dig som är född i kräftans tecken: Kommande perioden behöver du bejaka dina känslor och öppna upp ditt hjärta för dem runt omkring dig. Det gäller både att lyssna på andra och hjälpa dem men också att acceptera andra som är annorlunda än du. Vidare ser ekonomin ut att förbättras och du kan komma att få en del tips och råd gällande ekonomi. Allmän vägledning för alla: Den kommande perioden är en tid av förändring, positiv sådan men också avslut. Något nytt väntar och lyckan är på din sida. Våga ta risker och var öppen för de möjligheter som erbjuds dig. Ta tillfället i akt och manifestera ditt inre överflöd och du kommer att bli positivt överraskad av din framgång.

Läs mer »

Änglaastrologi 21/5-21/6

Den här vägledningen gäller mellan 21 maj – 21 juni 2021. Den här perioden hör till stjärntecknet tvillingarna och tillhör Ärkeängel Zadkiel. Oavsett om du är född under den här perioden så har du nytta av informationen då det är en allmän vägledning för den här tiden. Om vi börjar med Ärkeängel Zadkiel så är Zadkiel en ärkeängel med olika egenskaper. Namnet betyder “Guds rättfärdighet” och bland annat kan hen hjälpa dig med studier och projekt men även hjälpa dig med förståelser och insikter för att läka känslomässiga sår från ditt förflutna. Släppa gammal ilska, börda och ältande. Zadkiel är en stor healer som hjälper dig att ta ansvar för din egen lycka och skapa den förändringen du söker. När du kallar på Ärkeängel Zadkiel så kan du förstärka energierna genom att hålla i kristallen Lapis Lazuli. Du kan be om healing från Ärkeängel Zadkiel genom att kalla på hen och visualisera hur hen uppenbarar sig framför dig. Säg därefter; “Jag kallar på dig Ärkeängel Zadkiel för att hjälpa mig med att släppa det förflutna samt fylla på min energi med ditt gudomliga ljus.” Se därefter hur hen skickar indigofärgat ljus till dig, in genom kronchakrat och genom hela din kropp. Ta några djupa andetag och se hur ljuset expanderar runt omkring din fysiska kropp. Tacka därefter för hens hjälp. Allmän vägledning för dig som är född i tvillingarnas tecken: Kommande perioden blir en positiv och lyckosam tid. Man glömmer och stänger till det som varit för att öppna upp och omfamna det nya. En period av insikter och klarheter som leder dig framåt. Ekonomin är bättre än du kanske trott och på jobbet når du även där framgångar. Allmän vägledning för alla: Den kommande perioden handlar mycket om känslor och du går på djupet och söker något mer meningsfullt. Den andliga utvecklingen fördjupas och inom dig finns en önskan att kunna släppa och gå vidare. Håll inte fast vid tråkiga minnen utan släpp dem fria. Tänk inte på hur saker kunde ha blivit om du gjort eller sagt si och så. Låt det gamla få vila. När det gäller arbetet så verkar du ha bestämt dig för att inte bry dig för du anser dig inte kunna göra någon skillnad i tvister som kanske råder. Tänk om och försök skapa den förändring du önskar. Kanske det är dags för ett nytt jobb? Ekonomiskt sett behöver du komma på en lösning som fungerar för dig så att du kan förbättra ekonomin. Är det nu du ska våga släppa ditt jobb och satsa på det du egentligen vill och är ämnad till?

Läs mer »

Kristi himmelsfärd

Idag är det Kristi himmelsfärd eller som det heter än bättre på engelska Ascension day. Den dagen då Jesus for till himlen, dag 40 efter sin uppståndelse. Jesus har kommit till mig vid ett flertal gånger genom meditation och för dig som läst min bok “En ängel på jorden” så vet du att han kommit och gått några gånger samt att jag fått besök utav en av hans lärjungar. Därför vill jag idag ge dig en kortare, guidad meditation där du får möta Jesus och få budskap från honom. Meditation på svenska Meditation in english Idag får du också 20% på alla kristaller genom att använda koden: HAPPY. Koden är giltig endast idag, 13 maj 2021.

Läs mer »

Stå i din kraft

Våren närmar sig och solen börjar titta fram allt mer. En underbar tid då allt väcks ur sin vintervila. I dagens inlägg tänkte jag berätta lite om att stå i sin kraft. Hur du kan göra det och varför det är viktigt. För genom att stå i sin kraft går man på djupet av sig själv och hittar sin sanna röst – sin inre styrka. När du blir medveten om när din kropp säger att något är fel och väljer att göra något åt det – det ger dig en ny syn och respekt för människorna omkring dig och gör att du slutar vara dömande och istället ser det goda i alla. Det ger dig också förståelsen för att varje handling har ett ursprung och genom att gå på djupet och finna ursprunget kan man också få förståelsen som gör att man får insikten i det. Insikten i sin tur kan leda till en acceptans och med det en frigörelse. Det finns ett direkt samband mellan andligt uppvaknande och inre kraft. Ju mer vi slutar ge bort vår kraft, desto snabbare kan vi utvecklas på vår andliga väg. Genom att aktivt göra val för sin egen resa/upplysning som t.ex. känna in vad du känner inför en situation, fråga eller val. Att om någon frågar dig om ni kan ta en fika ihop någon dag – att du tar dig tiden och känner in om du verkligen vill det eller behöver det. Personen som frågar kanske har andra avsikter än att bara fika och du kanske ofta blir dränerad av era sammankomster för att personen är en “energitjuv”. Då tappar du lite av din kraft. Senaste tiden har handlat mycket om relationer och ärkeängel Andariel har varit starkt närvarande. Genom att se över sina relationer och släppa de som inte stärker dig, höjer du din vibration och blir än starkare i din kraft. De senaste två åren har jag aktivt jobbat med relationer och kapat band. Relationer som har sänkt min energi och utnyttjat min kraft. Det i sin tur har resulterar i att jag inte har så många starka relationer runt omkring mig idag, men de jag har – är starka och tillsammans stärker vi våra energier och höjer vår kraft. Några sätt som vi stärker vår kraft på kan vara att: ♥ Vi tar ansvar för allt vi upplever ♥ Vi vet att vi inte är offer för någon eller en situation ♥ Vi är medvetna om att vi skapar vår verklighet tillsammans ♥ Vi minimerar självbedömning, självkritik och självskuld ♥ Vi är ansvarig för vår egen verklighet, inte ansvarig för någon annans upplevelse ♥ Vi vet att omvärlden är en återspegling av vår inre värld Kraften till förändring ligger alltid inom dig och när du börjar göra skillnad och lysa ditt ljus så kommer andras ljus att lysa. Det kommer i sin tur leda till en positiv förändring i ditt liv och det resulterar i en förbättring av både ditt och andras liv. Några kristaller som kan vara bra att jobba med för att stå i sin kraft är bl.a. Amazonit, Tigeröga, Karneol, Citrin, Bronsit, Blodsten och Hematit, (Länkarna öppnas i nytt fönster)

Läs mer »

Vårstädning

Våren är äntligen här och vad passar bättre än att vårstäda hemmet! Givetvis kan du nöja dig med att damma, skura o.s.v. Men när du gjort det så kan du göra en energirening också. För att lätta upp energierna i hemmet. Det finns många olika sätt du kan rena och lätta upp energierna i hemmet på. Ett av dem kommer jag berätta mer om här i dagens inlägg och det är just genom att använda vit salvia. Rökelsen har använts under lång tid och ursprungsbefolkningen i Amerika tros vara de första att använda salvia. Salvian har många användningsområden och kan användas till allt ifrån att driva ut andar, ceremonier, rening, kalla på andar m.m. När du utför reningen så sätt dina fönster lite på glänt så du får ett genomdrag i hemmet. Tänd rökelsen och blås ut eldslågan. Håll därefter ett eldfast fat under när du går omkring ifall det skulle falla ned lite glöd. Gå runt i varje rum och dra rökelsen runt i rummets form, medsols. Ta extra i hörnen då energier har en benägenhet att samlas där. Kalla in änglarna genom en liten bön. Säg bönen i varje rum. Jag kallar på ärkeänglarna Mikael, Raphael, Gabriel och Urielför att hjälpa mig rena rummet från låga och oönskade energier.Jag ber om att rummet ska fyllas med ljus och kärlek frånde högsta och bästa energierna. Lägg märke till hur röken flödar under tiden du utför reningen. Om du har tung/negativ energi i ditt hem så kommer röken se ut som på bild A. En lång smal “stråle” eftersom att energin trycker ihop röken. Stanna upp av och till under reningens gång och se hur röken förändras. Den kommer se ut mer och mer som på bild B. Det beror på att röken får mer utrymme eftersom energierna lättat. Du kan upprepa proceduren med jämna mellanrum under året. Ibland kanske du till och med vill ta ett extra svep med salvian när du haft en energitjuv på besök 😉 I min butik hittar du olika varianter, vit salvia, vit salvia med drakskydd & palo santo. Inom kort kommer även florida water och sweet grass flätor m.m. Klicka på namnen så öppnas länkar till produkterna i ett nytt fönster. Skriv gärna och berätta om du renat och hur du upplevde det. Och om du tyckte om inlägget, klicka gärna på hjärtat här nedan.

Läs mer »

Pluto retrograd

Ofta hör man endast talas om “Merkurius retrograd” men faktum är att det är flera planeter som går i retrograd under året. Som nu, då planeten Pluto går i retrograd. Rent astrologiskt sett innebär det att planeten ser ut att stanna och gå baklänges i sin bana. Men det är så mycket mer än så! Den här gången infaller den ca. mellan 27 april – 6 oktober. Den är inte lika dramatisk som Merkurius men bjuder ändå på en del att tänka på. Nu är en tid då Pluto hjälper oss med frigörande och att kapa band för att låta oss utvecklas och omfamna nya vägar. Du behöver se över dina känslor och titta i djupet av dig själv för att konfrontera och släppa det som inte längre tjänar dig någon nytta. Försök att undvika större förändringar i början eller slutet av retrograden. Är det några livsomvälvande beslut som du behöver ta, t.ex. flytta, byta arbete, avsluta en relation o.s.v. så gör dem alltså i början eller slutet av den här perioden. Notera och skriv ner dina drömmar, tankar och insikter/budskap du får genom meditation i en bok och försök att se den röda tråden och Pluto’s vägledning till dig. Pluto’s retrograd påverkar oss alla lite olika så här kommer lite extra att tänka på, beroende på ditt stjärntecken: Väduren: Du kommer att kämpa dig framåt och visa upp sidor som inte alla tycker är så passande. Sidorna är heller inte smickrande så försök att göra det snyggt. Annars kan det komma surt efteråt.. Oxen: Inget verkar stoppa dig nu och du tar dig förbi hinder och prövningar med glans. Du kan dock få kämpa en del med att försvara dina intressen och dina mål men det kommer att gå bra. Tvillingarna: Det kan bli en orolig period med många tankar och funderingar för dig. Det i sin tur kan få dig att tappa fotfästet och riktning så försök att hålla dig jordad och balanserad. Kräftan: Även du som är kräfta kan ha bekymmer med oro och ångest denna period. Du tänker inte helt klart och det kan få dig att ta impulsiva beslut. Känslorna svallar och det är bra om du försöker meditera så ofta du kan för att hålla dig i balans. Lejonet: Du verkar göra vad som helst för att ta dig fram och nå dina mål. Du kan gå utanför gränsen ibland och visa upp dina auktoritära sidor. Vilket kanske inte alltid kommer att vara till din fördel. Jungfrun: Den här perioden verkar handla mycket om att behålla kraften i dig och risken finns att du tappar kontrollen om dig själv. Försök hålla dig balanserad och fokuserad. Du verkar också ha problem med andra den här perioden och kan uppfattas som känslokall. Men det är bara för att du behöver fokusera på dig just nu. Vågen: Du vill förändra ditt liv och du kommer ge allt för att göra det. Du finner styrka och står upp mot de som tycker annorlunda. Skorpionen: Du vill korsa och tänja på många gränser den här perioden för att piffa upp din tillvaro med något nytt. Men var inte för impulsiv då det kan ge bakslag i slutändan. Känn in och efter vad du vill och vad du faktiskt kan. Här handlar det om att inse sin egen begränsning ibland. Skytten: Du vill njuta av livet till fullo och prova på nya vägar i livet. Se dig omkring och följ ditt hjärta. Stenbocken: Du verkar ha svårt att anpassa dig efter andra och det leder till kommunikationsproblem och kraftiga humörsvängningar. Försök att inte ifrågasätta allt och alla utan bara acceptera att vi alla är olika så ska det gå någorlunda friktionsfritt. Vattumannen: Du verkar vara mer upptagen av andra och att hjälpa dem istället för dig själv. Vänd istället energin till dig själv och hjälp dig själv framåt. Pusha inte andra för hårt att göra val, utan låt var och en ta lärdom av sin egen livsväg istället. Fiskarna: Nu behöver du lägga band på dig och ha kontroll på dina känslor. Ypperligt tillfälle att utforska dina andliga sidor och påbörja din andliga utveckling. Här får du tips på en läggning som du kan göra med dina tarot/orakelkort: Här får du tips på kristaller som du kan använda: Hematit Ametist Månsten Turmalin Citrin Moldavit

Läs mer »

Änglaastrologi 20/4-21/5

Den här vägledningen gäller mellan 20 april – 21 maj 2021. Den här perioden hör till stjärntecknet oxen och tillhör Ärkeängel Chamuel. Oavsett om du är född under den här perioden så har du nytta av informationen då det är en allmän vägledning för den här tiden. Om vi börjar med Ärkeängel Chamuel så är Chamuel en ärkeängel av ren kärlek som hjälper till att lyfta oss från djup sorg till att hitta kärleken i våra hjärtan. Hen hjälper oss även med att förnya och förbättra befintliga relationer samt att hitta våra själsfränder. Vidare arbetar hen med oss för att bygga en stark grund för våra relationer och karriärer så att de blir långvariga, meningsfulla och friska. När du kallar på Ärkeängel Chamuel så kan du förstärka energierna genom att hålla i kristallen fluorit. Du kan be om healing från Ärkeängel Chamuel genom att kalla på hen och visualisera hur hen uppenbarar sig framför dig. Säg därefter; “Jag kallar på dig Ärkeängel Chamuel för att hjälpa mig med att älska mig själv och stärka banden till mina själsfränder samt fylla på min energi med ditt gudomliga ljus.” Se därefter hur hen skickar ljusgrönt ljus till dig, in genom kronchakrat och genom hela din kropp. Ta några djupa andetag och se hur ljuset expanderar runt omkring din fysiska kropp. Tacka därefter för hens hjälp. Allmän vägledning för dig som är född i oxens tecken: Kommande perioden blir en mer positiv period för dig. Det verkar ljusna och bekymmer eller problem som varit bleknar och försvinner. Men det händer inte på en gång utan kan ta lite tid. Din ekonomi verkar också bli en aningens förbättrad nu. Nu är också en bra tid för dig att göra de förändringar som du funderat på. Det kan t.ex. gälla ett karriärsbyte eller renovering i hemmet. Allmän vägledning för alla: Den kommande perioden handlar mycket om överflöd och att förverkliga sina drömmar och mål. Det blir produktivt för dig på olika håll men du bör jobba på relationer till några kvinnor. För, det finns några kvinnor runt dig som kan vara extra krävande och utmanande just nu. Försök begränsa deras påverkan på dig och om möjligt – sätt ner foten och kanske kapa de eteriska banden. Den här perioden behöver du också ta hand om dina känslor för att få inre balans. Lyxa till det i vardagen med kanske god mat, skönhetsbehandlingar, spa eller liknande. Något som gör gott för själen. Nästa rapport blir 22 maj och sträcker sig mellan 22 maj till 20 juni.

Läs mer »

Änglaastrologi 21/3-19/4

Den här vägledningen gäller mellan 21 mars – 19 april 2021. Den här perioden hör till stjärntecknet väduren och tillhör Ärkeängel Ariel. Oavsett om du är född under den här perioden så har du nytta av informationen då det är en allmän vägledning för den här tiden. Om vi börjar med Ärkeängel Ariel så hör hen till jordens ärkeänglar. Ariel är starkt förknippad med Moder Jord, natur och djurriket. Ariel jobbar nära tillsammans med Raphael och ger healing till djuren samt så vakar Ariel även över älvor och devor. Ariel hjälper dig med att manifestera för att nå dina mål här i livet eller när du önskar ge healing till dig, ditt djur eller en plats. När du kallar på Ärkeängel Ariel så kan du förstärka energierna genom att hålla i kristallen rosenkvarts . Du kan be om healing från Ärkeängel Ariel genom att kalla på hen och visualisera hur hen uppenbarar sig framför dig. Säg därefter; “Jag kallar på dig Ärkeängel Ariel för att hjälpa mig med att nå mina mål här i livet samt fylla på min energi med ditt gudomliga ljus.” Se därefter hur hen skickar ljusrosa ljus till dig, in genom kronchakrat och genom hela din kropp. Ta några djupa andetag och se hur ljuset expanderar runt omkring din fysiska kropp. Tacka därefter för hens hjälp. Allmän vägledning för dig som är född i vädurens tecken: Kommande perioden verkar vara fylld med nya, spännande möjligheter för dig och om du har ett arbete så kan det även tyda på att du får någon form av befordran. Det kan vara att du går från t.ex. timvikarie till månadsvikare, får en ny position inom företaget eller extra arbetsuppgifter som höjer din nivå. Under den här perioden har du goda chanser att förändra ditt liv till det positiva. Din andliga utveckling tar fart och det är många positiva energier runt omkring dig. Allmän vägledning för alla: Den kommande perioden kommer många insikter, i synnerhet andliga insikter. Det är mycket som händer runt om i världen – i kulisserna som börjar komma fram i ljuset. Kommande tiden handlar också mycket om rädslor som du behöver släppa och frigöra. Den kanske största utmaningen för dig blir att vara sann mot dig själv och inte låta dig bli förblindad av andra. Många tankar om vad som är “rätt” eller “fel” beslut cirkulerar för dig och du behöver lyssna inåt och ha tillit till dina känslor. Nästa rapport blir 20 april och sträcker sig mellan 20 april till 21 maj.

Läs mer »

Snömåne

Nu är det dags för fullmåne igen. Fullmånens energier kan du även nyttja både dagen före och dagen efter fullmånen men det här inlägget publiceras på självaste dagen för fullmånen – 27 februari. Den här gången kallas månen för “Snömåne” och handlar om övergång, förnyelse, hopp och förändring samt att kunna följa flödet. Ta hjälp av månens energier för detta och omfamna den stundande tiden av förändring som kommer. Snömånen är också en markering för att ljuset kommer åter Du kan visualisera hur du är täckt med snö och att dina bördor och bekymmer lättar i takt med att snön smälter och våren tar vid. Nu är ett ypperligt tillfälle att få en nystart och släppa det som varit. Följ dina drömmar och mål. Funderar du på att flytta eller byta arbete är läget bra för detta just nu. Månen den här månanden kan även ge dig en påverkan på bukspottkörteln, mag-tarmkanalerna samt ögon och öron så var observant. 3 tips för fullmånen ✪ Ladda dina kristallerLägg dina kristaller i t.ex. fönstret där månens sken når fram till dem eller lägg dem ute i snön och låt månens ljus omfamna dem. ✪ MediteraLyssna på eller skriv en fullmånemeditation och få hjälp att släppa det som varit och förbereda dig på det nya som skall komma. ✪ Ge dig vägledningAnvänd gärna min orakelläggning som du finner här nedan för att ge dig själv vägledning. Varje månad kommer ett nytt inlägg ang. fullmånen. Här nedan ser du en översikt på fullmånen för 2021: Vargmåne28 januari Snömåne27 februari Maskmåne28 mars Rosa måne*27 april Blomstermåne*26 maj Jordgubbsmåne24 juni Bockmåne24 juli Störmåne22 augusti Skördemåne21 september Jägarmåne20 oktober Bävermåne19 november Köldmåne19 december *= Den här gången är det även supermåne!

Läs mer »
Senaste inläggen
Tidigare inlägg
sv_SE